Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.


Моя историийка свързана със - Даре мо Наи - няма нищо общо с наруто и блеач - по скоро техники и оръжия....

Go down

default Моя историийка свързана със - Даре мо Наи - няма нищо общо с наруто и блеач - по скоро техники и оръжия....

Писане by Даре мо Наи on Нед Дек 06, 2009 3:48 pm

В една тъмна нощ в гората на Тъмнината млада красива жена и неиният съпруг седяха един до друг,държеики се за ръце и със новороденото си бебе,което спеше спокоино, защото не знаеше какво ще последва родителите му.

2ра част

След като Родителите прегърнаха своето дете си казаха "Да му измислим име и да го защитим." Башата каза " Ще го кръстим Даре мо Най, защото без родители и приятели ще е никой" и майка му кимна в съгласие след което каза на сина си "Ще трябва сам да станеш някой сине" и двамата му приложиха защитна техника на която пишеше Даре мо Най след което паднаха на земята и се изпепелиха под формата на пеперуди.


Даре мо Най: 3та част " Ще Живее като герой или ще умре като новородено бебе"

В тъмата нощ един възрастен мъж намери момчето и го прибра в смоята къща на далече от света....

17 Години по-късно момчето беше застанало пред къщата и цепеше дърва заради наближаващия студен сезон. Възрастият мъж, които се казваше Нагаики Шину Мааде (Live long until death, Живей дълго до смърта си) седеше от страни седнал на един стол и само командваше момчето "Направи това, направи онова..." понеже го беше отгледал като син то изпълняваше на мига без да се оплаква.

4та част " Кой е Нагаики"

Един ден момчето подреждаше малкия таван на къщичката и намери един сандък на които пишеше |Нагаики|. След като го отвори момчето видя някакви дълги черни дрехи и четири странни ножа. Момчето слезе долу и попита дядото какво е това и той започна да обяснява "Ти не си ми истински син. Намерих де в гората до ..кашлица.. пепелта на майка ти и баща ти. Аз съм бивш войник на Ши Но Курушими (Болка от смърта). Аз и моят отряд имахме за задача да убием теб и родителите ти, но моят страх не ми го позволи. След като те намерих се отказах от тази работа и реших да те отгледам. Момчето не пророни сълза нито почувства гняв, а обич към човека до него и му каза "Ще ме направиш ли боец. Искам да отмъстя за гадния живот които си имал и за родителите си."

5та част "Пораста но не само физически"

След 4 години тренировка момчето научи как да облича дългите дрехи на име Кимоно и как да владее четирите меча наричани Катани. То използваше всеки един, за различен стил. Един ден момчето се разкарваше из гората за вечера и чу вик, вик на непознато за него същество или по точно вик на младо момиче. След като пробяга около 50 метра за 3-4 секунди той видя едно огромно същество срещу него и едно красиво момиче което седи и гледа съществото. След като отскочи и се появи зад мутанта момчето се обърна и подаде ръка на момичето като изрече думите " Аз съм Даре, Даре мо Най. Ти как се казваш" и мутанта се раздели на малки парчета.

6та част " Аз съм Луси, Луси Мей"

След като момичето хвана ръката на Даре му каза " Аз..аз се казвам Луси Мей. Благодаря ти. " Даре се усмихна приятелски. Тя видя образа на едно 21 момче със оранжева коса от-горе на скалпека и кестенява от страничната част. Очите кафяви и тялото на едно нормално момче, а в неговият поглед беше едно красиво момиче, което беше уплашено преди секунда,но страхът изчезна заедно със Даре. Тя имаше дълга кестенява коса и сини краси очи облечена във красива зелена рокля. " От къде си и какво правиш в гората? Да те заведа ли при моя Дядо той ще те излекува?" Момичето се изчерви и каза "Не благодаря. Аз съм от близкото село и ще се прибера.

7ма част " Истинският Даре"

Даре изпрати момичето до селото и се забърза към вкъщи да каже на Дядо си колко интересен е бил денят му, но той подуши пушак и видя как дим се издига от къщата им. За секунди беше там и видя как саборената къща гори и Нагаики Шину Мааде проснат на земята и на гърбът му изписано с меч " Не трябваше да ме предаваш"
Даре се изнерви. За пръв път на момчето му текна сълза и се развика " Първо родителите сега и най-близкия ми човек, така ли Ши Но Курушими. Отговори ми !!!!" След като всичко изгоря той застана пред къщата седнал и подпрял едната си ръка на своята катана. Всички оръжия дори и кимоното му бяха взети. Даре се изправи и усети миризма, миризма на кръвта на Дядо си.

8ма част "Истинсият Даре" Продължение

След като усети кръвта той се придвижи към обекта и видя че селото в което живее Луси беше нападнато. "Този път ще спазя близкия човек" и даре се хвърли в боя. Той убиваше наред всеки противник докъто не видя едно момче, което упря меч в меч с Даре,но не беше във вражески дрехи. Двамата започнага да си помагат и Даре извика името си,а отсреща се чу "Шунсуи Кураку". Момчето имаше необикновен меч. Огромен които влачеше по земята и разсичаше противника от долу на горе. Двамата започнаха да избиват много бързо противниците си и изведнъж Даре спря. " Кво има" провикна се новия приятел и видя едно момиче хванато за заложница от противниците. Даре ги гледаше и застанага рамо до рамо със партньора си, но се чу шепот от Оранжевата прическо които беше " Тоя път ще спася". Около Даре се почви огромна енергия която притесни противниците дори и новия му приятел след което очите му станага от кафяви ЧЕРВНИ. Даре замагна с меча си от 50 метра и войниците го изгледаха всякаш ТОЯ ЕБАВА ЛИ СЕ С НАС и последва истеричен смях,а Даре отвири уста и извика "Луси залегни" и момичето веднага се наведе,войниците спряха да се смеят и го изгледаха. "Виждам страх в очите ви" каза Даре и изведнъж те бяха срязани на две от 50 метра разтояние без да ги добличава острието на меча му. И последва припадане.

Даре мо Най: Част 9 "Решението"

След като се съвзе се намираше в меко легло и срещу него бяха двамата му приятели. "Как си? " попита Луси "Добре е" отговори Шунсуи и "Какво стана?" излезе от устата на Даре. След като му разказаха какво е станало Даре се изправи и изпи топлия чай които му беше приготвила Красавицата. " Аз имам мисия и тя е да убия един човек. Човекът който ми отне всичко. Не искам да тръгвате с мен насила за това ви питам. Искате ли да убием човека който нападна селото." Луси не се поколеба и веднака изкреща " Да!", но шунсуи се замисли и каза "Само ако ме научиш да владея меча като теб". Даре се усмихна и им хвана ръцете. " От сега ще се наричаме SLD - (Shunsui Lusi Dare) . "И какво означава" попита Луси "Sword of Life or Death" Каза Даре и се изправи на кръка.

Част 10 " Началото на пътешествието "

"Смятам да отидем до най-близкия град" Каза Шунсуи които крачеше до Луси. "Добра идея" Зарадва се момичето. "Тихо!" прошепна Даре и погледна между дърветата от където изкочи красиво малко момиченце. " Добре ли си?" Попита я Д и момичето падна в краката му. След като отвори очи то се уплаши от физиономията на Шунсуи. "Извинявам се. Не исках да те плаша. Кой то направи това? " Като посочи грозния белег на ръката на момичето. То мълчеше и мълчеше. Огледа се и видя как Луси готви на огъня запален от Даре и как Момчето което ловеше риба я погледна и се усмихна. Той се приближи,подаде ръка, усмихна се и каза "Аз съм Даре, Даре мо Най."

Част 11 "Биджин"

Момичето не искаше да докосне ръката му, но всякаш някаква сила я бутна и от устата и изкочи "Биджин"( Красиво момиче на БГ) Даре забеляза красивият и глас след което последва комплимента. "Много ти е хубав гласът. Защо не говориш? От какво те е страх?" Момичето помълча но доверието и беше толкова силно че му отговори. " От ловци на хора. Те ги намират и ги правят роби. " Даре я погледна учудено и я успокой " Щом си с мен нищо няма да ти се случи." Момичето се усмигна "Гладна ли си?" Попита я Луси и и подаде риба. Момичето я грабна и започна да ръфа. Даре се зарадва че си успокой и и потърка главата.

Част 12 " Ловци или роби "

Даре усети присъствието в храстите и извика " Кой е там?" Но съществото веднага изчезна. "Шунсуи, Луси , ПАЗЕТЕ Я!" за пръв път Даре им викна но имаше смисъл. След като тръгна след примамката Д го настигна и видя че е един единствен човек. "Кой си ти?" Започна Даре но оня от среща му каза " Ловец 14 Джуйон(14 на JAP)" Даре се засили към него,но в последния момент забеляза че меча му е в лагера "Мамка му. Как ще си забравя меча" Спря се от засилката и се почеса по главата като повечето идиоти от Аниметата. "Та като си ловец на кого Служиш, На кого си РОБ". Ловеца се ядоса и извади огромна пушка с която стреля по Даре. Момчето лесно избяга куршума и се скри зад едно дърво. Ловеца изкочи от страни и гръмна,но нямаше никой и Даре се появи от клоните като се сгромоляза върхо ловеца.

Част 13 " Грешиш... Аз съм примамка"

"Кой те изпрати да убиеш момичето" и удари поваления. "Никой... Аз съм примамка за да ти отвлека вниманието." Даре се укокори и удари с юмрук противника като го прати в безсъзнание, но и дори докато четеп намя да успееш да разбереш кода Д е тръгнал към лагера. Като наближи изкочи на светло и видя Шунсуй да защитава Луси и Биджин. Даре забеляза труповете на 3ма ловци и още 10 живи. Единият който беше по-огромен и по-необикновен седеше от страни и гледаше как другите се бият. Даре се огледа за меча си и видя че Луси го е хванала и замахва насам натам за да отблъсква ловците. "Луси подай" извика Даре и вече мечът му се въртеше към него. Още не го беше хванал а имаше 2 трупа на земята. Шунсуй не изоставаше но изведнъж двама се почвиха в гръб и тъкмо щаха да го ръгнат,а Даре да се провикне 'Внимавай' когато два камака събориха противниците и Луси им смигна "Имам точен мерник " Smile

Част 14 " Ловец #3"

Останага само 3ма и това бяха #1, #2 и #3. Луси застана срещу 3 като беше събрала тук тъме някой камаче и държеше една пръчка, но едва ли щеше да се справи с тях. Тъкмо щеше да се сбие когато джобчето с камани се разпиля. Тя хвърли пръчката на земята и каза "Хъм.. Сега ко ше прая " и усети в свое дясно някои да и вика името. Един готин златист пистолет летеше към нея и попадна в ръцете и а до кракът и се просна кутиика с амониции. " НА ДЯДО Е. ДА СЕ ГРИЖИШ ЗА НЕГО, ЗАЩОТО ВЕЧЕ Е ТВОЙ" Каза Даре. Луси застана срещу ловеца и надигна пистолета. След което стрелна 3 пъти който се сториха като 1 и Дуелът прилкючи. Този ловец не можеше да затрудни Луси. Искаше и се да благодари на Даре но от радост седна до Биджин и не обели думичка.

Част 15 "Ловец #2"

Шунсуи седеше и се радваше на Луси когато една коса мина пред лицето му и за малко да отреже главата на момчето. "Ей бъди по-внимателен." посъветва Ш. След което надигна меча си,но момчето не беше толкова подвижно, колкото изглеждаше. Той едвам избягваше ударите без дори да помръдне меча си. След което Даре се почви в негово ляво и му каза "Ето подарак и за теб и мо подхвърли един Щит на който беше изрисуван скорипион." Дан прасно го по главата и Ш "Се развика. "Да не се опитваш да ме убиеш." След което Даре се почеса и му каза "Извинявай" Дуелът на Шунсуи се улесни защото не беше нужно да избягва атаките и се защитаваше благодарение на силата си. След като Ловеца атакува момчето отблъсна атаката му със щита и го разряза през рамото. "ААА Бахти якото. Изкреща момчето и седна до Луси след което тримата си говореха и обещаха на Даре да не се месят в дуела му.Даре мо Най: Част 16 "Ловец #1"

"Аз ли не съм се бил." Каза Даре и застана срещу огромния противник който със дясна ръка държеше ОГРОМЕН МЕТАЛЕН БУМЕРАНГ,а лявата му, която е отрязана отдавна беше метална и така казано на наш език беше МИНИГЪН. След като #1 хвърли бумеранга започна да стреля по Даре за да го насочи към бумеранга. След като бумеранга се заби на местоположението на Даре се вдигна огромна пушилка и се видя кръв. Луси и Биджин се притесниха,а Шунсуи показа ръка пред телата им и просъска "Ммм.. Не" след което поклати глава. След като пушека изчезна даре седеше седнал на скалата подпрял се на катаната си със лека драскотина в рамото. "Само това ли можеш." След като каза това противника започна да стреля, но този път към приятелите на даре. Шунсуи се опида да удържи коршумите с новия си меч, но #1 върна бумеранга си със някаква технология и го запрати към Шунсуй които се строполи между двете момичета. "Ахх ТИ!!" Изгледа го злобно Даре и #1 му отговори "Само това ли можеш?" Даре се изнерви и същата случка като във градът но този път не само очите се промениха в Даре а и неговото облекло. Проблесна светлина и Даре излезе от нея облечен във дънки и тениска със бели кецове. "Аз мога много" каза Д със някакъв странен глас и се телепортира зад #1 след което замахна един път с меча си. "Няма да ме убиеш с едно срязване " изхили се Ловеца, но изведнъж почувства болка. "Нека ти обясня" каза с усмивка на лица Даре "Приличаше на един замах, но бързината ми в тази форма е огромна че не видя как те наръгах хиляда пъти.Сега ум...." Очите на Д станаха кафяви и той припадна в черното кимоно с което беше облечен след което противника му се свлече на земята със хиляди рани на гърба." Даре викаха Луси и Биджин,а Шунсуи куцикаше след тях и си каза " Защо не викат така и за мене." След което получи юмрук и цицина(като на аниметата) "Защото вече те излекувахме"...Даре мо Най: Част 17 " Непознат град, непознати врагове"
След големия побой, Даре се събуди и видя как гърдите на Луси и Биджин висят над него. "Събуди се. Как си?" излезе от устата на Луси."Добре ли си?" попита Биджин. След което даре се усмихна и каза "Никога не съм бил по-добре.". Момчето се облече и излезе на чис въздух. Обикаляше спокойно в градът в който бяхо отседнали, докъто не чу писък от една уличка и като отиде видя как една красива млада жена и две деца са притиснати от 5 разбойника. "Хей оставете жената на мира." Провикна се Даре и едниният от тях го погледна "Ти май не си от тук.. Ние сме от бандата на Хоук. Резачката Хоук." Даре се усмихна като ококори едното си око и каза "Хъъх... Не ми дреме кой си. Пак ще те размажа от бой." След тези думи тримата се обърнаха срещу Д, но тож вече беше в гръб към тях и ги цапардоса по врата след което зашливи с корше единя и с крак другия. Погали децата по главата и попита "Добре ли сте госпожо". Отговора беше положително кимване с глава и после Даре подаде ръка. "Елате да ми обясните с кого трябва да се разправям и кого да пребия че да оставят красивата госпожа и децата и на мира. Не се притеснявайте от мен, Дадо ми ме научи да имам добро сърце." След тези думи децата и жената тръгнаха с Даре.


Даре мо Най: Част 18 " Луси и Шунсуи"
След като влязоха във стаята в която се беше настанила тройката Даре попита жената. "Кажи ми кой ти причиняйа това. Дядо ме научи, че ако видя проблем трябва да го оправя." Жената изгледа младото момче и му каза " В този град кметът беше убит и 'Ши Наказама' зае мястото му. Той заяви че всеки един гражданин трябва да му плаща по 5000 Рио на седмица. Които не го направи отива в затвора или бива убит." След като каза това със треперещ глас жената наведе глава и прегърна децата си. Даре се обърна към приятелите си и каза "Отивам да го убия." ,а отговорът беше " Идваме с теб... Ще ти проправим път Smile " Луси грабна пистолета подарък от Д а Шунсуи меча и щита и си казаха " Let's roll" Тримата тръгнаха към най-луксозната и голяма сграда в градът.....
Ту би кунтинуе
avatar
Даре мо Наи
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Male Зодия : Скорпион
Брой мнения : 358
Точки от Коментари : 548
Регнах се на : 01.12.2009
Възраст : 26
Град/Село : Павликени

Атрибути
Наказателни Точки:
6/10  (6/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Моя историийка свързана със - Даре мо Наи - няма нищо общо с наруто и блеач - по скоро техники и оръжия....

Писане by Ди Лиор on Нед Дек 06, 2009 6:41 pm

Хууубаво е! :-D]
avatar
Ди Лиор
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Female Зодия : Близнаци
Брой мнения : 773
Точки от Коментари : 1657
Регнах се на : 04.11.2009
Възраст : 22
Град/Село : Варна

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Моя историийка свързана със - Даре мо Наи - няма нищо общо с наруто и блеач - по скоро техники и оръжия....

Писане by Даре мо Наи on Нед Дек 06, 2009 6:42 pm

Мирси :344: :629: :632: :yeye:
avatar
Даре мо Наи
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Male Зодия : Скорпион
Брой мнения : 358
Точки от Коментари : 548
Регнах се на : 01.12.2009
Възраст : 26
Град/Село : Павликени

Атрибути
Наказателни Точки:
6/10  (6/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Моя историийка свързана със - Даре мо Наи - няма нищо общо с наруто и блеач - по скоро техники и оръжия....

Писане by Хиро on Пон Дек 07, 2009 3:28 pm

стаа гот си е ;-) ХД
avatar
Хиро
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Зодия : Близнаци
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 21
Град/Село : ~Плевен~

Атрибути
Наказателни Точки:
5/10  (5/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Моя историийка свързана със - Даре мо Наи - няма нищо общо с наруто и блеач - по скоро техники и оръжия....

Писане by Сатору on Пон Дек 07, 2009 9:25 pm

Луд си бате.Само си проверявай пунктуацията и си 6 точки :)
avatar
Сатору
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Male Зодия : Рак
Брой мнения : 339
Точки от Коментари : 963
Регнах се на : 05.11.2009
Възраст : 23
Град/Село : In the middle of nowhere

Атрибути
Наказателни Точки:
1/10  (1/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Моя историийка свързана със - Даре мо Наи - няма нищо общо с наруто и блеач - по скоро техники и оръжия....

Писане by Ши Амане on Съб Яну 16, 2010 3:03 am

Аз колко повече бях написал.... Нищо аре продължавам от част 19

Част 19 "Лека спънка"
След като Даре се движеше, а двамата го следваха той просто си извъртя леко главата и каза "Внимавайте..може да има капани." Точно след тези думи катаната му беше отблъснала няколко атакували го куршуми. Той поледна напред и видя около двадесет въоръжени войника. Тъкмо щеше да се засили когато видя как двамата му приятели вече са с няколко крачки пред него. Шунсуй отблъскваше куршумите а Луси отговаряше на огънят. След като за секунда победиха пред тях изкочиха трима души. Двама напълно еднакви който погледнаха Шун и му казаха.. "Хубав щит", а пред Луси имаше едно копеле, което си мислеше само как тя изглежда гола.

Част 20 "Шунсуй се ядосва"
Луцето на Шун беше спокойто и каза "Този щит ми е подарак и ще го пазя с живота си" Тогава двамата близнаци се изпариха и бяха на сантиметри от Шунсуй. Той не знаеше как да реагира когато двамата го атауваха. Той се предпази със щитът, но изведнъж те бяха зад него и едно копие го прониза през рамото. Шун отскочи с крачка назад и като стисна мечът си замахна към тя. Те отново изчезнаха и пронизаха левият му крак. Момчето стоеше със наранено дясно рамо и ляв крак. Той стисна мечът си и мускулите му изкочиха. "Нервите" изкрещя Шун след което за секунда се намираше зад тях и прониза единият от близнаците в стомаха. Двамата се опитаха да избягат, но заради забавянето на единият.. последва смърта и на двамата...пронизани от меча на Шун."

Част 21 "Луси се отпуска"
Нервното лице на Л гледаше копелето срещу нея и си мислеше как да му изкара мислите за голото си тяло от главата му. Тогава той се появи зад нея и с мазният си език облиза вратът и. Тя отскочи напреди и изтри лигите от тялото си като каза "Гадост" Момичето го гледаше нервно, но се досети, че учителят и я е научил че по важно от спокойствието няма, защото мишената ще ти избяга. Момичето затвори очи и забави дишането си. След секунда дулото на пистолета и беше зад рамото и и сочеше челото на гадния противник. След миг в това чели имаше дупка и Луси се усмихна... Последваха думите изречени от победителите "Ти си наред.. пътя е чист"
avatar
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Male Зодия : Скорпион
Брой мнения : 1421
Точки от Коментари : 2736
Регнах се на : 07.01.2010
Възраст : 26
Град/Село : Павликени

Атрибути
Наказателни Точки:
2/10  (2/10)
Възраст:
Фракция:

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/jiktaker

Върнете се в началото Go down

default Re: Моя историийка свързана със - Даре мо Наи - няма нищо общо с наруто и блеач - по скоро техники и оръжия....

Писане by Ши Амане on Нед Яну 17, 2010 6:17 pm

Част 22 "Та как се казваш??"

Големите врати на модерната сграда бяха разрязани на две от катаната на Даре... След като той влезе един човек прелетя край него и се заби в стената.
http://4.bp.blogspot.com/_kz41n4gY-6I/Swd3zL5iGrI/AAAAAAAAEXE/g9Mbo2c75OA/s1600/Vash+the+Stampede.jpg
Той погледна Даре и го попита "Тук си за да защитаваш този мизерник ли??Хайде убий ме!!" На лицето на Д се появи усмивка, след което той каза "Аз съм тук да го убия, защото кара беззащитна жена да му дава пари, за да може двете и малки деца да нямат какво да вечерят..Това няма да го простя" Момчето в стената се изправи и му каза "Аз съм Ваш.. Ваш Ораганът.. Та как се казваш хлапе??" Белият го изгледа и каза "Името ми е Даре ... ДАРЕ МО НАЙ"

Част 23 "Даре и Ваш.. Неочаквано добра комбинация"

Двамата се погледнага и Даре просто леко приклекна след което се появи до сянката която беше в тъмницата, но срещу него се показа една катана, която го метна на 5 метра от силата на ударът...
http://images2.wikia.nocookie.net/devilmaycry/images/thumb/4/42/Yamato_3.jpg/300px-Yamato_3.jpg
А от тъмното се показа
https://redcdn.net/ihimizer/img217/9558/vergil4nl7.jpg
Даре го изгледа злобно и се засили към него... от дясно се чуха изтрели и докато противника се беше разсеял катаната на Даре се засили към него, но в последният момент момчето беше отблъснато от белокосият..."

Не ми се пише.. по късно може и да ми дойде музата...
avatar
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Male Зодия : Скорпион
Брой мнения : 1421
Точки от Коментари : 2736
Регнах се на : 07.01.2010
Възраст : 26
Град/Село : Павликени

Атрибути
Наказателни Точки:
2/10  (2/10)
Възраст:
Фракция:

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/jiktaker

Върнете се в началото Go down

default Re: Моя историийка свързана със - Даре мо Наи - няма нищо общо с наруто и блеач - по скоро техники и оръжия....

Писане by Ши Амане on Вто Фев 02, 2010 8:16 am

Част 24 "Демонична форма"
Даре
усети, че противника му е силен. Той се засили срещу него и като леко
приклекна и като замахна с юмрук към стомаха на противника си извика
"За кого се мислиш??", но тази атака беше лесно отблъсната. Даже не
докосна противника му. След като се показа от сянката той каза "Аз съм
слугата на дявола.. можеш да ми казваш Венос, за по кратко Ве" и със
зверски рев се превърна във нещо странно..
https://2img.net/h/i202.photobucket.com/albums/aa71/deyvimaycry/devilmaycry3se/Vergildt.jpg
Около
него имаше странна енергия, но на Даре не му пукаше.. Той извади
катаната си и се засили срещу противника. След като го наближи просто
използва някаква техника, която би трябвало да е нещо като бързо
преместване от едно място на друго и каза "Тази атака няма да ме
разобеди" Ве го погледна и каза "Аз още не съм атакувал"


Част 25 "Перфектната комбинация побеждава"
Даре
правеше силни и бързи замахвания с катаната си, но не успя.. Всеки опит
беше отблъснат. Двамата се биеха и около тях хвърчаха искри. Изведнъж
Ве ритна мо Най в стомаха и го метна в стената. Тогава двамата със Ваш
седяха един до друг и се чудеха какво да направят. След като се
изправих бавно изгледаха Ве и изчезнаха. Даре мо Най се появи в ляво от
противника, а Ваш в дясно. Една катана летеше към ръката на Венос, а
куршуми към горната част на тялото му. След като двамата атакуваха.
Венос се изсмя. Но не знаеше, че двамата направиха нещо. Те вложиха
енергия.. някаква странна енергия. На Даре енергията беше с светло
оранжев цвят, а на Ваш някак си червен. Когато двамата успяха Яматото
на Венос падна на земята, заедно с част от неговата ръка, а куршумите
на Ваш го надушчиха. Даре взе тази катана, която издаваше странна
енергия и излезе от сградата заедно с Ваш.. Те убиха главния и
помогнаха на самотната майка...
avatar
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Male Зодия : Скорпион
Брой мнения : 1421
Точки от Коментари : 2736
Регнах се на : 07.01.2010
Възраст : 26
Град/Село : Павликени

Атрибути
Наказателни Точки:
2/10  (2/10)
Възраст:
Фракция:

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/jiktaker

Върнете се в началото Go down

default Re: Моя историийка свързана със - Даре мо Наи - няма нищо общо с наруто и блеач - по скоро техники и оръжия....

Писане by Ши Амане on Вто Фев 02, 2010 8:16 am

Част 26 "Луси е мила, но не и другите"
Даре и Ваш излизаха бавно от сградата. Там ги
чакаха съотборниците на мо Най. След като излязоха Ваш се здрависа със
Шун и Целуна ръката на Луси... представи се и прие да е техен
съотборник. След като намериха място за нощувка Даре беше влязъл във
банята да си почине, Шунсуй се оглеждаше в образа си на лъскавия си
меч, Ваш се изгуби някъде,а Луси отиде до магазина... Тя се прибираше и
научи няколко клюки, но когато мина покрай няколко перверзни типа единя
сграпчи едната буза на дупето и и стисна здраво. После каза "Кво стаа
маце.. И ти ли се продаваш с покупките.. Най-много пет риу да ти дам" и
после всички почнаха да и се смеят. Момчето засрамено си тръгна, защото
не искаше да създава проблеми и прикри с пакета с покупки лицето си.
Тогава се чу един нов, но познат за нея глас. Ваш изкещя "Ей утрепко...
така ли се говори на красиво момиче. Нямаш мозък за да я уцениш.
Затвори миризливата си уста и ела да те размажа." Луси се обърна и видя
как Ваш стой, къде беше ходил той. Луси видя момиче, което пусна ръката
на Ваш и се затича срещу нея. След като я доближи Луси видя, че това е
Биджу, която каза "После ще ти обясним".. Момчетата се загледаха във
Ваш,а мизерника се изправи бавно от стола си и изкрещя "ЗНАЕШ ЛИ КОЙ
СЪМ АЗ??"


Част 27 "Луси и Ваш"
Ваш го гледаше и каза яростно "Дори и господ да
си, няма да се спасиш от мен." Грозния миризлив пор излезе от сянката и
изкрещя "Гун 1 появи се " и тогава излезе някакво девойче, което му
достави една дълга пушка.. и тогава с усмивка показа кривите си зъби и
измърмори "Това е автоматичен снайпер.. не можеш да победиш
най-съвремменото оръжие" Тогава ваш просто ряско мръдна ръцете си и
червеният му шлифер откри двата му пистолета. Русокосия спасител каза
"Атакувай" и усети, че отсрещя се натиска спусак и няколко куршума
изкачат срещу него.. не бяха много от задържане на спусака от 3
секунди, но още щом излязоха мозъка на Ваш преброи седем на брой
.................
Луси
се стъписа. Пусна покупкоте и беше готова да се затича, но момичето до
нея поклати отрицателно глава и каза "Той е много силен.. ще видиш."
.................
Точно
на средата на дуела за части от секундата двата пистолета бяха
кръстосани, а ръцете на Ваш стърчаха напред. Той натисна бързо спусака
и изтреля осен куршума, който звучаха като един изтрел. Седем от
куршумите блокираха другите седем, а осмия навлезе точно в цевта на
Пушката и я разби на пърчета. Стрелците се гледаха и противника изреща
"ГУН 2", тогава огромен робот се показ пред него и застана на около 100
метра от Ваш. "ГУН 2 УБИЙ МОМИЧЕТАТА..." Тогава робота засили юмрука си
и го метна, той излетя като се държеше на метално въже. Ваш изхаби
куршумите, но те не изместиха робота.. Тогава с 2та останали куршума
той скочи и изтреля един към юмрука.. ТОЙ УСПЯ. Промени траекторията..
Остана му един опит и като стреля той уцели робота в главата..
Металното нещо се просна на земята и се разпиля, а противника се насра
в гащите си.
.......
Ваш се доближи до
момичетата и Луси му се хвърли на вратът с думите "Благодаря..." Тогава
тя го пусна и с мила физиономика опряла пръст в устните си попита "Ще
ми станеш ли учител" Ваш се усмихна и каза "Разбира се" След което
тримата се запътиха към стаята с нов пакет покупки.Част 28 "Биджу???Какво правиш тук???"

Вратата се отвори и с замах Ваш каза "Път на
дамите" Тогава Луси и Биджу влязоха хванати за ръчички и погледнаха
Шунсуй който си оправяше прическата в меча и Даре/// Той беше в
неудобната ситуация да си търка главата с кърпата и въобще не се беше
закрил.. Усети, че някой влиза и се обърна... Като ги видя и след като
те видяха прелестите му той се стъписа.. След малко се сети да се
прикрие с кърпата. Ваш се усмихна, Шунсуй не забеляза, а бузките на
момичетата почервеняха..

................
След секунди мо Най си беше обул едни долни гащи и
нахлузил дънки и тениска...Тогава Даре забеляза Биджу и каза "Здравей,
Би как си?? Добре ли си??" момичето каза "Никога не съм била
по-радостна. Тук съм с вас и Батко ми" Те се очудиха "Батко ти... " Тя
кимна и каза "Ваш ми е брат и с радост ще дойдем с вас.. Даже можем да
използваме нашата Каравана, но нямаме превозно средство.. " Тогава Даре
се усмихна радостно и каза "Супер. Един приятел на дядо живее тук и ми
дължи нещо.." След като обиколиха градът те намериха Кар... Кар
Холдър.. момчето влезе и поговори с него след което получи един Dodge
Ram, с който ще дърпа караваната... Всичко беше нагласено и Даре каза
"Да тръгваме на пътешествие.. " В караваната влязоха двете момичета и
Ваш.. Шунсуй беше отзад в пикапа и дремеше, а Даре шовираше със
Катаните сложени на седалката до него..
avatar
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Male Зодия : Скорпион
Брой мнения : 1421
Точки от Коментари : 2736
Регнах се на : 07.01.2010
Възраст : 26
Град/Село : Павликени

Атрибути
Наказателни Точки:
2/10  (2/10)
Възраст:
Фракция:

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/jiktaker

Върнете се в началото Go down

default Re: Моя историийка свързана със - Даре мо Наи - няма нищо общо с наруто и блеач - по скоро техники и оръжия....

Писане by Ши Амане on Сря Фев 17, 2010 1:06 am

Част 29 "Тиха нощ... ПУСТИННА НОЩ."
Пикапа се движеше бавно по пясъка. Фаровете му осветяваха малко пространство пред Dodge-a. Даре следеше внимателно измисления си път и гледаше да не мъчи машината. От радиото звучеше музиката, която го държеше буден. Шунсуи беше закрил лицето си със сламена шапка и хъркаше тежко. Момичетата спяха спокойно, а Ваш стоеше седнал на един стол с изпънати крака върху масата. Тъкмо се унесе в дрямка, когато три последователни изтрела събудиха всички. Шун държеше шапката си с лява ръка, а с дясна посочи много светлини и изкрещя. "БАНДИТИ"
avatar
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Male Зодия : Скорпион
Брой мнения : 1421
Точки от Коментари : 2736
Регнах се на : 07.01.2010
Възраст : 26
Град/Село : Павликени

Атрибути
Наказателни Точки:
2/10  (2/10)
Възраст:
Фракция:

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/jiktaker

Върнете се в началото Go down

default Re: Моя историийка свързана със - Даре мо Наи - няма нищо общо с наруто и блеач - по скоро техники и оръжия....

Писане by Ши Амане on Чет Фев 18, 2010 10:43 am

Част 30 "Пустинните плъхове"
Пикапа спря и Даре слезе от страни до него.
Когато тези светлини наближиха Ваш стоеше до вратата на караваната и каза на момичетата.
-Не излизайте от тук, дори и да видите някой от нас да Умира- тогава затвори вратата и се обърна към Шунсуй.
-Ей, Готината Шапка... Слизай да пазим. - Тогава Даре отиде от другата страна и взе катаните си. Когато ги видя се сети за една история от дядо си за бандити в пустинята... Той каза на другите
- Пустинни плъхове. - после извади едната си катана от ножницата, а яматото стоеше в коланът му. Той изпука вратът си и застана точно пред светлините. Ваш застана от лявата му страна, а Шун от дясната. Стрелеца извади пистолета от кубура си, а Шунсуй търкаше меча си в щита...След минута един огромен, сбръчкан, брадясъл тип слезе от Американски чопър и каза строго
- Дайте си всичките пари- Даре просто го изгледа и продължи да държи катаната си леко извадена от ножницата. Ваш вече извади целият си пислет, а Шун зае поза за защита...


Част 31 "За кой се мислиш???"
Грозния тип изкрещя
-Банда. Вземете ги сами... - но когато доближиха Ваш тези, който бяха тръгнали към вратата на Караваната бяха изритани в муцуната, а тези от страната на Шунсуй усетиха вкусът на щитът му. По 3-4 бяха свалени едновременно. Ваш си сложи жълтите очила и като ги докосна с пръст просто вдигна пистолета си и порази половината от бандата. Шунсуй удари меча си в щита и изкрещя: -Атакааа.. - после разби другата половина.. Тези слаби бандити не значеха нищо, но водачът им беше извадил огромен буздуган насочен срещу даре. Момчето се отръпна назад и опря краката си в караваната. После рязко отскочи напред и заби дръжката си в стомаха на противника. Когато храчките му изкочиха огромния се дръпна назад и зачака атака от мо Най. Момчето се засили и с невероятна скорост извади катаната си. Острието на меча опря в боздугана и изведнъж силата му дойде в повече. Той полетя и се заби в пясъка. След малко буздугана се заби в тялото му. Даре изхрачи много повече от противника и се сви на кълбо от болката. След малко се изправи на четири крака, но пак се заби в земята, а топката на боздугана беше на гърбът му. Ваш и Шун не се месеха, защото знаеха, че това ще ядоса Даре. Те застанаха и пазеха караваната, но той забрави за Даре и тръгна към тях. След юмрука на Даре се заби в пясъка.
-За кой се мислиш, че бягаш от битка??? - със много усилия момчето беше в клекнала поза. После изпука вратът си и прибра катаната си. Извади новата си катана. Яматото и я завартя в крък като каза - You shall Die - после изчезна от погледа и стоеше точно от другата страна на противника си. От устата му излязоха думите - Они ГИРИ (Demon Slash) - и огромният противник падна на земята с огромни поражения по гърбът.. Ваш и Шун хванаха Даре преди да е паднал и го поставиха в караваната. Луси и Ваш бяха в пикапа и си говореха... Шун беше в багажника, а Биджу с порозовели бузки лекуваше Даре. Тя го гледаше и се надяваше да отвори очи.

avatar
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Male Зодия : Скорпион
Брой мнения : 1421
Точки от Коментари : 2736
Регнах се на : 07.01.2010
Възраст : 26
Град/Село : Павликени

Атрибути
Наказателни Точки:
2/10  (2/10)
Възраст:
Фракция:

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/jiktaker

Върнете се в началото Go down

default Re: Моя историийка свързана със - Даре мо Наи - няма нищо общо с наруто и блеач - по скоро техники и оръжия....

Писане by Ши Амане on Сря Мар 03, 2010 6:28 pm

Част 31 "Края на началото"
Ваш беше обяснил всяка една подробност за използването на пистолети, а Луси го слушаше и се радваше да чува красивият му глас. Шун беше легнал да спи он от дупките през секунди подскачаше в багажника и се нервеше от това, че не го оставят на спокойствие. Даре... момчето беше легнало с затворени очи,а Биджу беше легнала сгушена в него. Толкова и беше хубаво да е до него, че беше забравила всичко друго около себе си. Изведнъж Ваш спря пикапа бавно и спокойно. След като излезе и видя светлините на асвалтовите пътища и големият град той се усмихна. Очите скочи и застана пред фаровете на Dodge-а. Вас се доближи до нея, хвана я през кръста и протегна дястана и ръка. Сви пръстите и оформи пистолет с изпънати среден и показалец. После каза:
-Bang, Now DIE - после се усмихна и каза с мил и спокоен глас на момичето пред него
- Обещавам да те науча как се борави с оръжия - тогава зад тях се чу Шунсуй, който скочи от пикапа и падна на краката си с думите
-Ей влюбените.. ще продължаваме ли или ще си гукате там?? - след малко вратата на караваната се отвори. От там излезе Даре. Облечен в дънки и суйтчер с шапка на главата и едни слушалки излизащи от яката висяха на долу. Той каза:
-Това е краят на началото... От тук започва нашето приключение.. - след малко се чуха шумни стъпки който се приземиха на тавана на пикапа и едно момче със синя коса изкрещя:
-За кой подяволите се мислите??? Защо си мислите ще тръгнете без мен??? - момчето изгеда Даре и му каза - МИСЛИШ СИ ДА ТРЪГНЕШ БЕЗ МЕН??? СЪЖЕЛЯВАМ, НО НЯМА ДА СТАНЕ. Аз съм на сцената вече. - Даре се обади и му каза:
-Блек Стар.. знаеш ли от кога чакам да се появиш... да не мислиш, че ще тръгна без единственият си роднина на това пътешествие?? - тогава едно момиче се обади и каза с притеснена физиономия:
-Моля да извините, Господаря ми - Даре я изгледа и и каза:
-Не наричай тая лапития господар.. и няма за какво да му се извинявам. На теб трябва да се извиня, че не те поканих. Сега нека влезем в караваната и да продължаваме.


Част 32 " Блек стар и Тсубаки"

Даре седна на един стол и си качи краката на бюрото. Всичко бяха в караваната освен Шунсуй. Този път той караше и то доста бавно.. явно не му отиваше да шофира. Тогава мо Най каза:
-Блек Стар ми е брат, той е осиновен от Дядо ми и го отгледа заедно с мен. И двамата нямаме роднинска връзка, но не ни и трябва, а Тсубаки е момичето, което постоянно го следва и му помага. Нарани ли се - тя го лекува, обиди ли - тя се извинята и т.н. Тя е много повече от едно обикновенно момиче. Тя е неговият ангел пазите. - Момичето се изчерви и само каза тихичко:
-Благодаря ви Даре-сама. - веднага получи отрицателният отговор, а Блек Стар едно гадно търкане с кокалчета по главата. След като двамата свършиха с борбата се чу някакъв вик от Шунсуй, но никой не разбра думата "ДРЪЖТЕ СЕ" Ръчната беше дръпната, педала на спирачката натиснат и пикапа се извъртя. Караваната спря до него и всички излязоха. Пред тях стоеше някакъв огромен робот, който с някакъв компютърен глас попита:
-Бихте ли ми казали къде да ви заведа? Ако имате желание мога да ви помогна и с багажа.- Даре го изгледа, почеса се и отговори с леко тъпа физиономия:
-Ъъъммм.. НЕ - робота изчезна и той си каза - What the fuck was that?? - след малко момчето каза на Шунсуй да се махне от волана, за да не ги убие. Даре седна на волана, Биджу с притеснение попита и получи съгласието на Даре да седне до него. Ваш и Луси баха в караваната и играеха Battlefied: Bad Company 2. Блек Стар беше при Шунсуй в багажника на Пикапа и в спокойна поза наказан от Даре стоеше тихо. Шун го гледаше и мълчеше, а Тсубаки получи позволение да легне и да си почине. Тогава Даре хвана воланът, а Биджу намери песента на Zebrahead - I am. Двамата започнаха да си говорят, а музиката да им дава настроение. Момчето натисна съединителя и смени на първа, после рязко го пусна и натисна педала на газта. След като пикапа набра те се движеха със 120 Км/ч. Те летяха по големият път, който беше празен. След малко скороста намаля до 60 Км/ч, а огромна вълна от автомобили по магистралата, във въздуха и различни видове роботи се появиха. Те навлязоха в градът и започнаха да търсят Хотел.

avatar
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Male Зодия : Скорпион
Брой мнения : 1421
Точки от Коментари : 2736
Регнах се на : 07.01.2010
Възраст : 26
Град/Село : Павликени

Атрибути
Наказателни Точки:
2/10  (2/10)
Възраст:
Фракция:

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/jiktaker

Върнете се в началото Go down

default Re: Моя историийка свързана със - Даре мо Наи - няма нищо общо с наруто и блеач - по скоро техники и оръжия....

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите