Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.


Тренивовъчното поле

Страница 11 от 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Коринмо Изаши on Вто Дек 01, 2009 3:08 pm

Момчето не успя,Трябваше да опита по усърдно,той изтрелваше по някоя огнена топка която след секунди се разпадаше.
avatar
Коринмо Изаши
Администратор
Администратор

Male Зодия : Водолей
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 23
Град/Село : ~ Добрич ~

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Йо Казаки on Вто Дек 01, 2009 3:23 pm

Йо хвана и зачете отново скрола.Отново изпълни цялото си тяло с чакра после вкара по-малко в устата и ръцете направи нужните знаци и каза:
- Katon: Goukakyuu no Jutsu
Отново същия резултат на 5 секунда и огнената топка изгасва.Йо направи друг знак и каза:
- Бунуши но джуцу
Два клонинга с по един кунай в рака тръгнаха към Йо.Той изпълни тялото си с чакра вкара малко в устата и ръцете и направи знаците.След което каза:
- Katon: Goukakyuu no Jutsu
Но струята не стигна до клонингите и Йо беше наръган но в следващата секунда на негово място излезе едно дърво.
- Каварими но джуцу - чу се гласа на Йо от съседното дърво клонингите пак се засилиха към него.Тогава Йо използва всичката си чакара фокусира половината в устата другата половина остави в тялото и малко добави към ръцете.Направи знаците и каза:
- Katon: Goukakyuu no Jutsu
Този път струята се задържа много повече.Клонингите изчезнаха дори запали околните дървета.След това се провикна:
- Сенсей владеете ли Сайтон.
:d
avatar
Йо Казаки
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Male Брой мнения : 46
Точки от Коментари : 59
Регнах се на : 24.11.2009

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by ???? on Вто Дек 01, 2009 3:57 pm

Риуга дойде с леко забързана походка, като беше леко прегърбен и си клатеше леко главата, като си тананикаше по пътя с дрезгав и висок, много забързан глас:
-'Bout time i set this record straight
Cuz all the needlenose punchin' is making me irate
Sick o' my bitchin' fallin' on deaf ears
Where you gonna be in the nex five years?
The creaw and the fools, and the politics
Get your lips ready, gonna gang, gonna make you sick
You got dick when they passed out the good stuff
BAM! BAM! BAM!
Are you sick of me?
Good enough, had enough!

След което застана пред едно дърво и спря да пее, понеже се беше мотивирал прекалено много за тренировката, която му предстоеше да направи, като погледна върхът с оголемени очи. Да, с това дърво щеше да си има доста проблеми, понеже за да изпълни следващата си техника, той трябваше да го изкачи. Случайно да ви е познато от някъде? - именно, той се готвеше да увладее Chakra Mold (level 1)

/here we go!/
Момчето кръстоса ръце и да затвори очи решително. Започна да засилва чакра потокът си като усещаше как чакра точките му си предаваха силно чакрата и действаха в синхрон и точно това трябваше да се получи! Чакрата му трябваше да не бъде много силна, но да не е и слаба, защото Ирикаши се стараеше да захрани цялото си тяло с поток от чакра след което да я запрати към краката и оформи като тънък но здрав слой със който да се покатери върху голямото дърво. Не след дълго, шинобито усети, че е събрал и разпространил достатъчно чакра по тялото си сега оставаше само да я засили към краката си. Потта се стичаше по челото на Риуга, а нервите му едва издържаха на цялата тази силна концентрация която трябваше да подържа за силното изпълнение на опитът. Генинът усети, че е готов за да изпълни първият си опит като се усмихна, отвори решително очи, пусна ръцете си надоло и тръгна решително напред като се надяваше да постигне коренно добър резултат. Обаче чакра контрола на момчето не беше много добре балансиран и той се позаклати някъде до към средата на дървото, после направи задно сауто, за да не падне и си стъпи на краката. Този път, той вече знаеше как да постигне перфектният чакра контрол. Генинът отново затвори очите си, след което започна да събира чакра по тялото си и да я изпраща в краката му. Обаче, този път, решението му беше, че слоят от чакра, който трябва да уформи в краката си, не трябваше да е нито много силен, нито много слаб. Всъщност, той не трябваше да балансира себе си, за да се крепи на дървото, а трябваше да балансира чакра контрола си. Защото, ако слоят, който направи, е много силен, той щеше да падне от дървото както миналият път, а ако е прекалено слаб, той щеше да започне да губи баланс и нямаше да може да се закрепи за дълго. Така и направи - момчето отново акумулира чакра в ходилата му, опитвайки се да постигне перфектният баланс. Когато усети, че е постигнал перфектният контрол на слоя от чакра, който беше създал, той отвори очи и за пореден път се затича към дървото, и този път успя да го изкачи.След, като изкачи дървото, Риуга слезе от него пак с чакра молд-а и се запъти към реката. Там, той трябваше да се научи как да ходи по вода - или отново чакра молд - само, че този път Chakra Mold level 2.

/Chakra mold level2/
Генинът затвори очи и се концентрира, като отново започна да се циркулира чакрата му по цялото му тяло, след което я засили в краката с един слой, който не е нито по-голям, нито по-малък - като предният път...После стъпи с единия си крак на повърхността и извлече чакрата, която беше събрал от кракът си, като прецени как трябва да я балансира, за да е в синхром с движещата се водна повърхност...После стъпи с другият си крак и по същия начин извлече чакрата си, след което се опита да я балансира и така започна да ходи по водата. Естествено, от първият път нищо не може да стане, за това момчето не успя да се балансира кат хората и цопна във водата, като преди това нарочно си пое въздух. Когато беше на дъното на водата, той се огледа наоколо и няколко рибки минаха покрай него, а той се ухили (фрийки смайъл). След няколко секунди, той реши да спре да се лигави и да продължи с изпълняването на техниката. Той се изправи от водата и се изтръска, след което отиде на брега, като се обърна към реката и се подготви за нов опит. Момчето си дигна едната ръка пред устата и се прозя. Явно днеска леко го мързеше да тренира, но трябваше да си направи първоначалните техники, които по принцип всеки генин трябва да може, или поне той така си мисли. След това, той ритна едно камъче, което му пречеше и започна бавно да влива чакра в стъпалата си и да се концентрира върху реката вглеждайки се в нея... Момчето тръгна с бавна крачка и нагази с десния си крак запазвайки баланс, след това направи крачка и с левия си, продължавайки да пази баланса на чакрата си, отново последва десния, след това левия и продължи да поддържа чакра контрола взирайки се в краката си и финно концентрирайки се. Риуга продължи напред с бавни крачки. Накрая, момчето узна, че беше успял с техниката.


Когато беше готов, момчето се върна на брегът, заемайки се с другата техника, която щеше да направи. Той се замисли коя ще е тя и реши това да е Shinshin no jutsu (до който левъл решите, че съм направил техниката, щото аз не мога да преценя...). Той се загледа наоколо. Изглеждаше, че другите доста напредваха, а той още беше до нулата. За това - трябваше да побърза повече и да се заема със следващата техника.

/Body Flicker Technique/
Първо, Риуга трябваше да се отпусне напълно, за да изкара мислите от главата си, който не вършеха никаква работа, освен да му пречат във важната за него тренировка. Момчето се запъти към сянката на някое дърво, за да си почине от тренировката, която направи до сега и да си възстанови силите и да обмисли всичко което се случва тук. След , като Ирикаши се настани, той погледна нагоре към небето и загледа облаците. Трябваше да се отпусне до максимално ниво преди първият си опит да направи техниката, защото знаеше от личен опит, че когато един нинджа се постарае да постигне синхрон със своето тяло и да се отпусне на пълно – той успяваше по-бързо да усвой дадено умение. Риуга просто трябваше да пробва и този метод, като нямаше какво да губи! Шинобито се усмихна, като затвори очите си и слънцето леко проблесна във лицето му. Той си представи, една река... тази река беше на някакво самотно местенце на където нямаше и жива душа, само момчето. Тя (реката) беше бистра и чиста, като приятният шум който се беше запаметил във главата на Шинобито го изумяваше. Не след дълго, млодият шиноби отвори очи, като отново се усмихна и реши, че е успял да освободи всички неприятни мисли от себе си по този начин.Не на празно той си представяше река... – представяше си я, защото генинът често изпускаше мислите си по нея – това го караше да се отпусне. Момчето се изправи със усмивка на лице, като застана на средата на тренировъчната поляна със думите който си прошепна тихичко и само на себе си:- Нека да се поразгорещим! - след тези думи, момчето започна леко да разтяга своите мускули, като ги подготвяше за натоварването което ще изпитът при опитът със техниката за скороста. След, като генинчето усети, че е успял да загрее леко мускулатурата на краката си, като започна леко да бяга на място със цел подготовка. Риуга не искаше да се дъни с тази техника, пък и искаше да успее с нея колкото се може по-скоро и по-бързо! Не след дълго, той започна да прави обиколки на площадката като гледаше да подържа някакво равномерно темпо, което да не го изморява чак до фатална степен, но и да има ефект върху тялото му (да го подготвя за техниката един вид). Докато тичаше, Ирикаши вдишаше пред носът, като издишаше през устата – така подържеше пълна концентрация и дисциплина със своето тяло. След време, той започна да забързва темпото за да довърши обиколката си. Момчето бе направил цели 5 обиколки – и те му стигаха, за да бъде сигурен във това, че е успял да се загрее. В главата на генинът минаха доста идеи, като една от тях бе, да направи десет лицеви и коремни придружени от пет клякания. Ирикаши одобри тази негова мисъл, като леко размърда краката си, а после легна по корем като се надигна на ръцете си и тихичко си отброяваше колко ги прави, без да пречи на никой със звукът (Не мисля, че е нужно да пиша едно две и така на татък, понеже героят брой, пък и да не става излишен спам във постът). След като направи десет лицеви опори, чернокосото момче реши, че е време да направи и десет коремни преси. Момчето започна да ги прави, като отново си отброяваше тихичко и само за себе си. Той свърши и със тях – тогава дойде ред и на последното упражнение преди да започне със по-важната част от неговата тренировка – а именно ученето на техниката.Той сви ръцете зад вратът си, като започна да кляка и отброяваше отново тихо. След, като завърши и кляканията, той леко отново размърда краката си, за да не схване някой мускул. Момчето знаеше, че когато прави тази техника във битка или на мисия, на него няма да му се наложи да прави всички тези упражнения. Той ги правеше само, защото усвояваше техниката за първи път, и искаше да е внимателен със своето тяло. Риуга реши да започне със съществената част от тренировката! Ирикаши направи знакът “Тигър”, като затвори очите си и леко притисна зъбите си. По този начин, странният тип събираше чакрата си и я изпращаше във стъпалата – където трябваше за да се изпълни успешно техниката. Момчето усещаше, как всяка една чакра точка функционираше към следващата, и така се получаваше синхрон във чакрата на момчето – която се запъти към краката. Той усети, че е готов да направи своят пръв опит за техниката. Той погледна напред като изчисли, че ще се опита да отиде отсреща, като започна да тича със думите : - Шуншин но джуцо!
След, този опит, момчето реши да опита още 2 пъти. Тази техника му беше много полезна и той трябваше да я развие колкото се може, на по-високо ниво.
Момчето веднага забеляза, че е изминал няколко сантиметра. Това леко го ядоса но той трябваше да пази самообладание! Момчето въздъхна като затвори очите си и се опитваше да се концентрира върху задачата, като по този начин щеше да разбере къде е сгафил първият път. Опитваше да разбере къде по точно беше грешката му...Дали беше във това, че не беше загрял твърде добре? Или пък за това, че е пропуснал някое упражнение? – Във този момент дойде отговорът във главата му. Ирикаши си каза тихичко: - Ами да! Ако се опитам да се концентрирам повече върху техниката и нейното изпълнение ще свърша много по-рано, от колкото очаквам! Риуга въобще не подозираше, че фокусирането върху такава техника е доста сложно, и се изискват добри нерви и търпеливост. За най-голямо щастие – това не можеше да накара младото шиноби на Суна да се предаде и да не научи техниката! Той се върна една-две крачки по назад като погледна уверено напред а после отпусна ръцете си на дол и затвори очи като също отпусна главата си на дол. Той леко приклекна като със показалецът на дясната си ръка пипна земята със думите който този път не се стараеше да е тихо... : - Шуншин е техника за висококачествена скорост. Тази скорост се предизвиква със чакра, като може да се използва и за разсейване на противникът като се оставя листо, малко пясък или каквото и да е друго вещество. Техниката като цяло звучи проста – но всъщност не е! Има доста тънкости който всеки един шиноби трябва да ги отрие и да ги премине по някакъв начин.. – размишляваше момчето на глас. Точно след тези думи, той отвори рязко очи като си каза на ум : - “Отговорът и бил пред очите ми!”. Ирикаши се изправи като погледна напред и мястото където искаше да отиде стига опитът му за правенето на техниката да бе успешен. Шинобито от Суна се усмихна леко, като просто остави чакрата по тялото му сама да се движи! Не след дълго, той започна да усеща как тя започва да функционира по цялото му тяло, сега единственото което му оставаше да пробва да направи, бе да я фокусира към краката си като бързина. Той със усмивка на лице тръгна напред тичайки като осети как чакрата му се запъти към краката – момчето се надяваше да е успяло да получи много по-голям резултат - няколко метра поне.
Той се задъха като отново избърса потта от лицето си със ръкава му. Реши най-седне и да направи една кратка почивка, защото простото седене не му помагаше по никакъв начин. Момчето се просна по гръб на тревата като същевременно мислеше на ум: “-Успявам с всеки един мой ход все повече, и повече! Но може би сега трябва да направя един ход, който да запечати всички други... – един по-добър!”. Точно тези мисли караха Генинът от Коноха да се усмихне и да гледа върху тренировката като на игра или по-точно нещо което е приятно за вършене!Естествено, Риуга знаеше, че това не е детска игра, но въпреки това той трябваше да гледа позитивно ако искаше да успее, а не само да се оплаква от това – колко е трудно ученето на техниката, и как го мързи. Ирикаши усети, че си е отдъхнал, но той реши да почине още малко, защото следващите му няколко опита можеха да му вземат всички сили! Чернокосият скръсти ръце зад главата си като гледаше небето и си представяше него на чунинският изпит. Колкото и странно и невъзможно да изглеждаше, точно тази бе мисълта на момчето във този момент, той знаеше, че за да отиде там трябваше да научи като минимум тази техника, пък и да се постарае със още много други. Той реши да се изправи, защото беше починал повече от достатъчно! Знаеше, че не трябва да прекалява още много със почивката, защото можеше да го отпусне до такава степен, че да не направи нищо! Точно поради тази мисъл, Риуга започна леко да разгрява краката си, като правеше леки движения със тях, просто колкото да ги държи във готовност за следващият натоварващ опит със бързината. Шиноби погледна камъкът, като проследи до къде е стигнал от миналият му опит и забеляза, че е изминал около 5-6 метра, но не можеше да изчисли колко са точно. Той си каза леко и тихичко на глас : - 5 метра, хъх? Не е малко като за няколко опита...Сега трябва да успея или да стигна по надалеч! - Чернокосото момче застана отново готов на позиция. Той бе починал достатъчно, поне за още няколко изморителни опита за правенето на техниката. Риуга изхвърли всички мисли от главата си, като затвори очи и от ново зае старата измислена но странна поза. Лицето на Генинът зае сериозен вид, а той наведе глава като се мъчеше да достигне отново максималната си концентрация и контрол на чакрата му. Не след дълго, той започна да усеща странно чувство вътре във себе си – а именно това, че концентрираше чакрата си правилно – и от ново започна да се предава от чакра точка, на чакра точка – точно както трябваше. На Риуга му оставаше това – да концентрира всичката си събрана чакра във краката като да се опита да я заработи за него – а именно да я превърне във бързина. Той придаде лека усмивка на сериозното си лице, като не губеше дори и грам концентрация във опитът си. Тогава шинобито усети топлото чувство – това значеше, че сега е време за събирането във краката му. Момчето започна да предава събраната от него чакра до преди малко, във краката си, а след това да я обърне във бързина, която му бе нужна за научаването на техниката. Колкото и да не бе лесно на Риуга, той продължи със концентрирането и прекарването на чакра, като не след дълго време, той осети как е успял да я завърти във краката си и сега там имаше пълен контрол над нея .Той отвори очи като реши да започне със опитът му – момчето отвори очите си като леко трепна, след това той тръгна на пред като се опитваше да разбере колко е изминал след този опит.


След тази тренировка, момчето реши да отиде до едно дърво, като седна по неговия си начин, за да си почине малко. Той чакаше помощта от някой сенсей за следващата техника, която мислише да научи.

????
Гост


Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Хитачи Ямато on Вто Дек 01, 2009 4:13 pm

Офф. за да качиш 2 нива на Чакра молд ... гледай ся ти писа 1 тренировка как се качваш по дърво и 1 как ходиш по езеро .. ако напишеш още 1 за дърво и 1 за езеро си готов (ще имаш Чакра Молд лвл 2)

Сенсей-а само гледаше опулен без да казва нито дума . Момчето не беше усвоило напълно чакра молда , но шуншина му се получи .

ПС: предполага си копнал някоя тренка от НарутоБГ хД Ирикашии :P
avatar
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 24
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by ???? on Вто Дек 01, 2009 4:25 pm

п.п. че то аз това отдавна си го бях написал, просто сега го постнах -.-

/Chakra mold Level 1/
Изглежда Риуга явно беше приспал тази нощ... шегичка - просто си е помислил, че е изпълнил техниката както трябва, а не е баш така. Момчето се изправи и се потупа, като се хвана за главата, досещайки се за голямата грешка, която беше пропуснал. Той веднага се изправи и реши да направи нов опит. Отдалечи се малко от дървото и погледна към върхът му. После се съсредотучи и започна да събира чакра по тялото му. Когато се увери, че беше събрал достатъчно чакра, той я изпрати към краката си. Задачата му беше да направи тънък и здрав балансиран слой от чакра в краката му. Когато изпрати чакрата си към стъпалата си, момчето прибави и концентрацията си към нея и започна да бяга по дървото. За миг усети, как загубва баланс и щеше да падне. Той реши, че това е така, защото малко беше попрекалил с чакра контролът и беше засилил повече чакра в стъпалата си, от колкото трябва. Момчето отслаби чакрата си, като се стараеше да я балансира перфектно, като не спираше да тича към върхът, като зачака да види резултатътп.п.2 после ше напиша и за левел 2, чакам само първо ти да пишеш дали съм успял.

????
Гост


Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Йо Казаки on Вто Дек 01, 2009 5:38 pm

Йо Казаки написа:Йо хвана и зачете отново скрола.Отново изпълни цялото си тяло с чакра после вкара по-малко в устата и ръцете направи нужните знаци и каза:
- Katon: Goukakyuu no Jutsu
Отново същия резултат на 5 секунда и огнената топка изгасва.Йо направи друг знак и каза:
- Бунуши но джуцу
Два клонинга с по един кунай в рака тръгнаха към Йо.Той изпълни тялото си с чакра вкара малко в устата и ръцете и направи знаците.След което каза:
- Katon: Goukakyuu no Jutsu
Но струята не стигна до клонингите и Йо беше наръган но в следващата секунда на негово място излезе едно дърво.
- Каварими но джуцу - чу се гласа на Йо от съседното дърво клонингите пак се засилиха към него.Тогава Йо използва всичката си чакара фокусира половината в устата другата половина остави в тялото и малко добави към ръцете.Направи знаците и каза:
- Katon: Goukakyuu no Jutsu
Този път струята се задържа много повече.Клонингите изчезнаха дори запали околните дървета.След това се провикна:
- Сенсей владеете ли Сайтон.
:d

П.С А с моето джуцу какво стана
avatar
Йо Казаки
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Male Брой мнения : 46
Точки от Коментари : 59
Регнах се на : 24.11.2009

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Хитачи Ямато on Вто Дек 01, 2009 5:59 pm

Офф. Много лошо ... много ти трябва за да пишеш както трябва ... много старание тарпение и воля ... СТРУКТУРА НА ТРЕНИРОВКАТА :
1. пишеш какво мислиш за джутсуто
2. Мисли които тревожат теб (героя ти )
3 . Концентрация
4. изпращане на чакра / концентриране на чакра
5 . сийлове
6. Изпълнение

Какви са тези Буншини ?! Каваримита !!?!??!!? WTF ?! Буншина абсолютно нищо неможе да прави ! РАЗБЕРИ ! Каге Буншина може да ръга да готви да чисти да говори .. но Буншина неможе нищо ... той е една илюзия !

- Казах ти да четеш скрола , а не да се духаш ! Прочети първо скрола !


ПС : Пишеш как четеш .. описваш какво има ... измисли си ... приемрно:
Матсуки разгърна скрола . Започна да чете . Отначало пишеше ... после ... накрая беше уводът ... и имаше картинки и некфи такива .... това е четене на скрол ти кви ги пишеш ?!
avatar
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 24
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Тора on Сря Дек 02, 2009 4:07 pm

тора пристигна след почивката си в коноха прибра мантията и шапката в раницата и беше готов за тренировки!

-хайде първо искам да науча ето тези 2 техники : каза момчето

# Lightning Release Armor
# Lightning Oppression Horizontal
avatar
Тора
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Male Брой мнения : 364
Точки от Коментари : 874
Регнах се на : 13.11.2009

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Фуджисала Ичиро on Сря Дек 02, 2009 4:37 pm

Учителя дойде като каза
-Много високо ниво за теб са момче,дори аз ще ги научо трудно избери си техника до Ц ранг
avatar
Фуджисала Ичиро
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Male Зодия : Телец
Брой мнения : 432
Точки от Коментари : 589
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 23
Град/Село : ДОБРИЧ

Атрибути
Наказателни Точки:
3/10  (3/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Тора on Сря Дек 02, 2009 5:10 pm

-малее и "Ц" ранк ли има вече хДД : разхили се тора от смях падна на земята и започна да се превива а учителя седеше и гледаше с въпроситеен поглед
след като се успокои Тора каза

-не!,искам тези *шарингана се появи* : и погледна учителя с червените си очи и блежтукащите 3 точици

-какво трябва да направя за тези : попита Тора

-защото ако направя другите техники следващите ще са ми по лесни за това искам да почна с трудното : уверено каза момчето с жаркия си поглед
avatar
Тора
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Male Брой мнения : 364
Точки от Коментари : 874
Регнах се на : 13.11.2009

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Хитачи Ямато on Сря Дек 02, 2009 5:29 pm

Офф. Ти добре ли си ? Нали ми каза че си измислен герой ?! КЪФФФ Е ТОЯ ШАРИНГАН ?! ТИ ИМАШ ТРИ ТЕХНИКИ И НЯМАШ ШАРИНГАН И СИ СЛАБ ГЕНИН !
avatar
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 24
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Тора on Сря Дек 02, 2009 5:33 pm

Ямато написа:Офф. Ти добре ли си ? Нали ми каза че си измислен герой ?! КЪФФФ Е ТОЯ ШАРИНГАН ?! ТИ ИМАШ ТРИ ТЕХНИКИ И НЯМАШ ШАРИНГАН И СИ СЛАБ ГЕНИН !

алооо този е измислен герой с шаринган бе ти четеш ли к'во съм писал кат съм се регнал!!
avatar
Тора
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Male Брой мнения : 364
Точки от Коментари : 874
Регнах се на : 13.11.2009

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by ???? on Сря Дек 02, 2009 6:09 pm

/Chakra Mold level 2/

Риуга отиде до близкото езеро и се зае да завърши най-после с чакра молд-а. Той застана пред езерото и се взря в него. Тази тренировка за него щеше да е една от най-хубавите и най-ободряващите, защото той просто обичаше спокойното речно течение. Той изчисти всички мисли от главата си и се отпусна, след което затвори очи. Започна да събира чакрата си по цялото му тяло. Чак той самият усещаше нарастващата енергия в него. Това беше така, защото се беше успокоил напълно. Започна бавно да влива чакра в стъпалата си, след което отвори очи и се концентрира върху езерото, вглеждайки се в него... Момчето тръгна с бавна крачка и нагази с десния си крак запазвайки баланс, след това направи крачка и с левия си, продължавайки да пази баланса на чакрата си, отново последва десния, след това левия и продължи да поддържа чакра контрола взирайки се в краката си и, финно концентрирайки се. Риуга продължи напред с бавни крачки и...


п.с. Сори, че не писах, но имах малко работа и бях излязал навън :] Ще се реванширам. За левъл едно писах на предната страница точно последния пост

????
Гост


Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Тора on Сря Дек 02, 2009 8:18 pm

-'щом са мн. високо ниво,може ли да ма научите на..

*Hiding with Camouflage Technique

..сенсей довърши момчето и зачака преценката на сенсея си
avatar
Тора
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Male Брой мнения : 364
Точки от Коментари : 874
Регнах се на : 13.11.2009

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by ???? on Сря Дек 02, 2009 8:39 pm

Шао се появи и каза:
-Сенсей можете ли да ме научите на Doton: Doryuheki

????
Гост


Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Коринмо Изаши on Сря Дек 02, 2009 8:42 pm

Тора написа:-'щом са мн. високо ниво,може ли да ма научите на..

*Hiding with Camouflage Technique

..сенсей довърши момчето и зачака преценката на сенсея си

- Ако може малко информация.
Зачуди се сенсея.

Иракаши успя.Учителят погледна с пренебрежение Шан Кан и каза.- Не може.Покажи ми Хенге.
avatar
Коринмо Изаши
Администратор
Администратор

Male Зодия : Водолей
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 23
Град/Село : ~ Добрич ~

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by ???? on Сря Дек 02, 2009 8:47 pm

Шао каза:
-Добре сенсей
Шао се зачуди в какво да се трансформира.Той погледна другите момчета в стаята и
реши да се превърне в един от тях.Момчето затвори очи и се отпусна.Премахна
напреженито и се успокой.Концентрира се и се сръдеточи изцяло и напълно
в това което прави,че не позвляваше на нищо да го разсее или
разконцентрира.След това момчето прочисти ума си и погледна Тора.Огледа го от глава до пети и запони всяка една извика,размер и форма от тялото
на момчето.След това по цялото й тяло започна да циркулира чакра.Той
сръдеточи чакрата си в ръцете и направи сийловете след което каза:
-Хенке но джутсу..-но за жалост не стана той отново се концентрира.успокой се затвори очи и каза:
-Хенге но джутсу....

????
Гост


Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Тора on Сря Дек 02, 2009 8:51 pm

-ми...това е техника която,предразполага юзера да става невидим и се слива с околната среда : каза момчето с усмивка ( http://naruto.wikia.com/wiki/Hiding_with_Camouflage_Technique )

- е,ще може ли??? : попита любопитно Тора
avatar
Тора
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Male Брой мнения : 364
Точки от Коментари : 874
Регнах се на : 13.11.2009

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Хитачи Ямато on Чет Дек 03, 2009 2:52 pm

Йо Казаки нямаше абсолютно никакъв напредък !
Ирикаши успя с Чакра Молд лвл 2 !
- Шио , направи и останалите начални техники , ако успееш , банданата на коноха и титлата генин ги имаш ! - каза Ирука - сенсей .

Офф. Йо ако продължаваш с такива постове никога няма да ти дам техника ! Искам 1 пост с 1 опит ... накрая на поста ти да завършва с Катон : Гоукаку но Джутсу например и аз пиша дали ти се е получило , пък ти пишеш 5 опита и си разказваш , че не си успял и накрая си успял :@ ткаа няма да стане , аз съм разказвача !
avatar
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 24
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Тора on Чет Дек 03, 2009 7:36 pm

-ЕХООООО!!! : изкрещя Тора по-заблеяния си сенсей
avatar
Тора
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Male Брой мнения : 364
Точки от Коментари : 874
Регнах се на : 13.11.2009

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Коринмо Изаши on Чет Дек 03, 2009 7:38 pm

-А ? Попита сенсея като се обърна и го погледна.-Какво има ? Попита той леко неорентиран.
avatar
Коринмо Изаши
Администратор
Администратор

Male Зодия : Водолей
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 23
Град/Село : ~ Добрич ~

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Тора on Чет Дек 03, 2009 7:42 pm

- научете ме на тая техника,моля : кза Тора (дето е малко по-долу)

-Как да започна : каза Тора с заинтересованост
avatar
Тора
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Male Брой мнения : 364
Точки от Коментари : 874
Регнах се на : 13.11.2009

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Коринмо Изаши on Чет Дек 03, 2009 7:44 pm

- Ми може,да те науча на...Хмм....Чакра Молд.Каза сенсея и му показа.
- Значи трябва да вмъкнеш чакра в краката си и да вървиш по онова голямоо дърво.
/ Свободно РП /
avatar
Коринмо Изаши
Администратор
Администратор

Male Зодия : Водолей
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 23
Град/Село : ~ Добрич ~

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Тора on Чет Дек 03, 2009 7:54 pm

-доообре : каза Тора вдъхновено

Той включи шарингана си.От предишните си тренировки Тора до някъде беше усвоил контролирането на чакрата хД.Той се надяваше повече очите и съзнанието да му помагат.Направи сийла овен,под обувките му се появи малко поле чакра.След няколко секунди полето се увеличи.Тора с усмивка се затича към дървото,стигна до дървото и почна с лека и сигурна крачка да се изкачва по-дървото.Но по едно време той се залюля направи отново знака и затвори очи.Успя да се задържи и издъхна в знак на успокоение.минаха 3-4 метра от както се беше застоял прав на дървото.В съзнанието му изникна смешна случка от академията и почна да се смее и тогава :

-оп,оп не-не-не-неее.

Поради някакъв странин рефлекс бързо направи знака и бързо да ходи до първия клон на дървото седна и каза :

-пююхх,к'во изпускам,сенсей : каза тора и се почеса
avatar
Тора
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Male Брой мнения : 364
Точки от Коментари : 874
Регнах се на : 13.11.2009

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Коринмо Изаши on Чет Дек 03, 2009 8:04 pm

Това беше направил една крачка като се задържа съвсем малко и падна.
- Малеее раздвижи се. Извика сенсея и премърмори.-Пълно е с дърводелци.
avatar
Коринмо Изаши
Администратор
Администратор

Male Зодия : Водолей
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 23
Град/Село : ~ Добрич ~

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Тренивовъчното поле

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 11 от 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите