Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.


Lightning’s Diaries

Go down

default Lightning’s Diaries

Писане by ???? on Пет Фев 05, 2010 9:58 pm

Какво да направя зарибена съм по тези. Докато гледах поредния клип на Лайтнинг ми дойде на ум за това.Let's Rock Baby xD 


Лайтнинг стоеше и гледаше величествените фоерверки създадени от Fal’Cie.. Според стара легенда когато си пожелаеш нещо то се сбъдваше.. Е сега Лайтнинг си пожела нещо.. Тя извади някаква красива, с твърди корици, заключена тетрадка. Сложи медальона си в форма на светкавица на мястото на ключа и ключалката щъкна.. Момичето взе химикалката и започна да пише нещо..


  Страница 1»
Родих се в Кокун на 12 май. Бях красиво малко бебе. Родителите ми ме обичаха. .Грижеха се добре за мен. Имах всичко необходимо. Играх си с топки и кукли, неподозирайки какво ще ме очаква в бъдеще.. Обличаха ме в красиви дрешки и имах много приятели. 
Бях едва на 2 години когато се роди Сара. Бях радосна че имам сестра, но осъзнавах вече задълженията си.. Обичах да я прегръщам и да си играя с нея,но родителите ми бяха притеснени за нещо.Бях прекалено малка за да разбера какво всъщност ставаше..

Страница 2»
Годините минаваха, а ставах все по несериозна.. Ходех на училище,бях отличничка, но всичко това не беше достатъчно. Е бях и харесвано момиче. Повечето момчета си падаха по мен. Обичах когато ми извикат ''Хей Ферън искаш ли да играеш с нас?''. Определно бях известна и горда с постиженията на сестра ми. Но в мен се зараждаше някаква различна страст. Гледах битки по телевизията и се възхищавах на Войниците Клас А. Никой не можеше да обясни какво точно ми става.. Може би това беше началото на всичко..

Страница 3»
Когато навърших 14 родителите ми починаха.Трябваше да се грижа се сестра си сама. Постъпих в PSICOM като млад войник.Обучението ми беше дълго и тежко, но се справях добре. Реших, че ако променя името си ще променя коя аз бях и приех името Лайтнинг. Може би то дойде и от невероятната скорост на учене на нещата ,и от скороста с която се движех. Бях единствената, от нашето поколение, от момичетата , достатъчно силна за да ме сложат на служба. И така стана.. Служих докато навърших 21.

 Страница 4»
И ето най-сетне ме запознаха с бъдещия ми отбор. Отбор Нора начело с Сноу Вилърс. Определено посрещането беше топло. Е този лидер ми приличаше повече на безполезен безработен мъж. Но от друга страна сестра ми го хареса и май се беше влюбила в него, което никак не ми се харесваше. Тя прекарваше много време с него и дори бяха на фестивала заедно.. Това тя да се събере с такъв неудачник като него ми беше наистина противно.

Страница 5»
И ето на мен ми се падна да пазя едно малко момченце- Хоуп Естайм. Малка досада.. Защо ми сложиха такава тежест. Е беше забавно но.. Най лошото беше че Сноу трябваше да пази сестра ми.. Този некъдърник?! Той и себе си неможеше да опази! Беше абсолютно безполезен. Определено той не беше великия лидер за който го мислеха. Той беше нищожество... Беше е малко неточно понятие, защото още е!


Страница 6»
Е напуснахме PSICOM. Те имаха лоши намерения към L’cie белязаните, а ние бяхме такива. Започнаха преследвания. Доставяше ми удоволствие да им разбивам усмихнатите личица. Особенно като кажат „да са просто хора ,те са мишени” ми ставаше лошо.. Нестига ,че пазих себе си ми пазех и Хоуп. Е беше забавно донякъде. Неговото тихичко и послушничко изражение ме караше да се смея понякога. Но със сигурност това 14 годишно хлапе беше по- смело от лидера. Напомняше ми на мен самата преди толкова много време.


Страница 7»
Битките поспряха за малко. Поне с тези войници. Но започнаха битки с нашите Айдолони. Срещу Один беше забавно, макар и доста да беше трудно. Е в крайна сметка спечелих призоваването му.Щеше да ми помогне много срещу новите ни врагове.. Но това нямаше голямо значение за мен. Вярвах в себе си и продължавам да вярвам.

Страница 8»
Дойде отново фестивала, на който съм и докато пиша това. Неможах да отида със Сара заради поредната битка и направих грешка.. Трябваше да отида. Откъде подяволите да знам, че този некъдърник ще и предложи брак?! И тя ще приеме... Просто нямам думи как е възможно сестра ми да е толкова глупава

-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:
PSICOM - Public Safety and Information Command
L'cie - хора, който са маркирани от Fal'cie, врагове на Кокун
Айдолон - същества който се призовават от маркираните с L'cie

????
Гост


Върнете се в началото Go down

default Re: Lightning’s Diaries

Писане by Накамура Аюми on Пет Фев 05, 2010 11:37 pm

Нищо против но мразя това подобие на Аниме или каквотот е там..Но фика става...Не мога да разбера защо пишеш дневници..Леко са досадни и суховати^^
avatar
Накамура Аюми
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Female Зодия : Овен
Брой мнения : 1249
Точки от Коментари : 2613
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 23
Град/Село : Пловдив

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя http://worldofvile.forumotion.com/forum.htm

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите