Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.


Кроатоан Тереса

Go down

default Кроатоан Тереса

Писане by Тереса on Нед Мар 21, 2010 10:58 pm

Име: Кроатоан Тереса

Години: 10

История: Всичко започна, когато Тереса беше на три години, три и половина ... Първият път, в който срещна своята най-приятелка – Мирия. Неразделни приятелки още от ранна възраст, те си споделяха всичко. Толкова привързани една към друга, че бяха едва ли не готови, да жертват живота си една за друга. Тереса и Мирия, две момичета, които скитаха по улиците на селото пе цели дни, наблюдавайки как опитните шинобита тренират, за да станат по-силни и да подобрят своите умения. Всъщност, това беше тяхната мечта – да кръстосват кунаи с враждебни нинджи един ден, за да защитят своето селе, дори с цената на живота си. За жалост, Мирия бе повалена от тоягата на съдбата, която отне както нея, така и нейните родители. Някой бе избил целия клан на момичето, но също така бе успял да посегне и на нея. За жалост, от тогава никой не я бе виждал, чувал или получавал някакви вести, които да оправдаят слуховете, че вече е убита. Никой не знаеше дали все още душата и е на земята, молейки някой ден да бъде спасена или вече си бе заминала по някакъв жесток начин, който не бива да бъде споделян. След този ден, Тереса се затвори в себе си като се превърна в много сериозна, отмъстителна, но доста спокойна жена, въпреки страданията, с които се бе сблъскъла още на крехка възраст. Като цяло обича своя клан Кроатоан, но единственото, което я вълнува е да открие от кое село е похитителят на Мирия и да го унищожи цялото, дори ако трябва да ги отстранява едно по едно, докато открие кое от тях е изпратило престъпника. Топлите спомени, които и бяха останали от нея и ранните години на тяхното детство и даваха сили да продължи напред и да се бори, защото може би някой ден, някой ден – тя щеше да открие своята стара приятелка.

Характер: От отвличането на най-добрата си приятелка, Тереса се затваря в себе си, но след време възвръща чувството си за хумор. Тя бе лъчезарно момиче, което обаче бе някакси все още студено, защото не можеше да преживее напълно трагедията, която и бе нанесла съдбата. Имаше огромно търпение, но понякога то можеше да се стопи за секунди. Не се ядосваше много лесно, но когато някой подхванеше тема за родителите и или оскверняваше достойнството на приятелите и, тя бе готова да ги убие на момента. Тя имаше лидерски качества, за които мечтаеше да използва в бъдеще и едни специални умения, които бе придобила в своето детство, умения които и помагаха да се превърне в истинско шиноби. Това бе тя.. момичето, чиято съдба бе прокълната – Кроатоан Тереса!

Външен вид: Първото нещо, което човек забеляваше, когато я погледнеше, бяха нейните червени очи, които всяваха страх и притеснение, ако някой бъдеше пронизан от тях. Тъмно кафявата и коса пасваше идеално на нейното израчение. Тя не бе много висока, със перфектно телосложение. Красотата и бе неизмерима, но понякога може да пострадаш ако бъдеш хипнотизиран от нея. Въпреки, че рядко можеш да я видиш засмяна, усмивката и бе невероятно лъчезарна, както и цялото и лице. На пръв поглед изглеждаше добродушна и мила, но далеч не беше така. Вътре в нея се криеше тъмната страна на дущата и, постоянно тръпнеща в очакване да бъде извадена на бял свят ...

Статистики:

Сила - 8

Бързина - 18

Воля - 8

Интелект- 16

Предпочитания за село: СУНА ( там предпочитам да съм, ако може .. )

Чакра Елемент: Райтон
avatar
Тереса
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Брой мнения : 22
Точки от Коментари : 24
Регнах се на : 21.03.2010

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)
Възраст:
Фракция:

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: Кроатоан Тереса

Писане by ???? on Нед Мар 21, 2010 11:13 pm

Удобрена от Суна.

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите