Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.


При Какаши

Страница 11 от 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

default Re: При Какаши

Писане by Намара Конахи on Пет Фев 12, 2010 11:47 pm

Айдоу не се изненада ... Той знаеше , че няма начин да успее от първия път . Това просто беше невъзможно ... Тази техника беше доста трудна за учене , дори за Чуунин , пък за Генин - ужасно трудна . Айдоу трябваше доста да се постарае . Той се бе провалил , но това не го натъжаваше . Напротив ! Всепак човек се учи от грешките си . Колкото повече Айдоу се опитваше да направи техника , толкова повече щеше да е по - близо до успеха тоест научаването на Water Style : Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) . "Хех ... не е добро , като за първи опит , но всепак ранга ми е твърде малък , че да искам да направя нещо повече за първи опит . Всепак дори и да искам да е така , аз не съм по - специален от другите . Повишеното ми ниво и талант се дължат на "свирепи" и изтощителни тренировки , както сега е тази . Попринцип един нормален шиноби би избрал първо да си почине и чак тогава , като се наспи , да продължи с ученето на техниката Water Style : Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) , но не ! Аз съм упорито копеленце и това ще ме вкара в голяма беля някой ден , но нищо , сега да си науча Water Style : Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) аз , пък другото - после ще му мисля !" - мислеше си Айдоу , като се бе запътил към дървото , до което бе оставил нещата си . Макар да се занимава с вода , Айдоу бе ожаднял и подпря измъчения си от тренировки гръб , на кората на това старо и прекрасно дърво . Той погледна към раницата , като знаеше , че има много малко сила останала . Той трябваше да " презареди " с малко свежа вода и / или здравословна храна . След това размишляване , Айдоу се пресегна към раницата си , като извади една голяма бутилка с вода и отпи " тежка " глътка от нея . "Ааа ... това е добре ! Сега вече съм по - бодър и ще се справя с ученето на Water Style : Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) ! Нищо няма да ме спре да науча тази техника ! Нищо няма да ме спре да стана силен ! Нищо няма да ме спре от това да отида да ПИКАЯ ! " - помисли си Айдоу , като попадна в истеричен смях , след около десетина секунди стана и отиде зад едно дърво , като започна да пикае . Докато пикаеше Айдоу си мислеше - "Хммм ... какви ли противници ще имам на Чуунинския Изпит ? Интересно ми е ... Но каквито и да са , ще ги победя ! Дааа ! Точно така ! Ще стана Чуунин ! " . Айдоу вече можеше отново да се заема с ученето на Water Style : Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) . Той отново отиде до езерото и направи следните стъпки :
1.Направи знака "Ram" за да сформира добър чакра притов т.е. добър Charka Mold .
2.Чрез Charka Mold - a си направи Act Of Water Surface Walking , за да може да върви по езерото , без да потъва .
3.Отиде по средата на езерето и се приготви за изпълнението на техниката .
Айдоу изпълни серия от знаци - Tiger ----> Snake ----> Tiger и бе готов за изпълнението на техниката - имаше подходящия чакра баланс и контрол , сега оставаше самото изпълнение на техниката . Айдоу се напрегна максимално и извика :
- Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) !
Момента на истината настъпи - дали щеше да се справи по - добре , или по - зле от предишния път , Айдоу ? Какво изобщо деше да стане ? Дали техниката щеше да проработи ? На тези въпроси , можеше да отговори , само и еднствено - Съдбата ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 23

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Йошико Харуко on Пет Фев 12, 2010 11:52 pm

Айдоу имаше значителен напредък, но все още не беше достатъчно.
avatar
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Намара Конахи on Съб Фев 13, 2010 12:12 am

Айдоу значително напредваше , което за момче на неговата възраст , беше наистина голяма похвала ! Макар напредъка си , Айдоу беше доста назад с ученето на Water Style : Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) . Той възнемеряваше бързо да научи тази техника , ала беше доста трудно ... Всепак тя беше ранг Б техника - техника предназначена за Джоунини , техника изучавана главно от Чуунини и техника , неподостижима за повечето Генини , но явно Айдоу беше макар и малко , всепак наистина беше малко повече от своите колеги и връстници . Всепак факт беше , че една на 11 години Айдоу завършва Нинджа Акадамията . Общо взето Айдоу наистина имаше талант , но трябваше да го развива . Важно беше да не се "застопорява" на едно място и да "върти гуми" на него , защото ако това станеше , таланта на Айдоу щеше бързо да се пропилее . Живота на Айдоу му беше дал желязна дисциплина , но той , като всяко момче на тази възраст , навлизаше в фазата на половата съзрялост . С тялото му ставаха необясними за него неща . Той нямаше и на идея , защо това става с него , а като кажеше това на някой възрастен човек , той му се смееше , което объркваше още повече Айдоу ... Той искаше помощ от по - мъдър и зрял човек , а този "по - зрял" човек постъпваше , като малко дете и се присмиваше на това , че Айдоу е объркан и незнае какво става с тялото му , но Айдоу имаше пълното право да пита другите хора и да се надява за "обяснение" или поне подхвърляне на отговора на въпроса му , но както и да е ! Сега Айдоу трябваше да се съсредоточи , само и единствено върху ученето на техниката , всеки страничен помисъл и разконцентрация , щяха да доведат до фатални последици за бъдещето като шиноби на Айдоу . " Добре ... хайде ! Нямам нужда от почивка ! Ще се справя без почивка ! Хайдееее ! Water Style : Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) не е техника , която не мога да науча ! Няма да се предам ! " - мислеше си Айдоу , като бавно и уверено пристъпваше по пътеката към малкото езерце до Тренировачната Площакта . " Ами ако не успея ? Ако пак се проваля ? Ако ми отнеме повече време ? " - явно тази техника , наистина мъчеше младото шиноби , то , за първи път през живота си , не бе убедено в успеха си . "Не ! Стига такива мисли ! Ще се справя ! Да ! Ще се справя ! Това е единствения важен фактор в тази сложна ситуация ! Аз ще бъда силе ! Ще науча Water Style : Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) ! " - мислите на Айдоу вече бяха много по - обедителни . Той наистина бе изправен между кръстопът - можеше да се откаже с ученето на тази техника и да премине към ученето на друга , а след това да се върне на тази или да тренира , докато не я научи ! Айдоу не беше колеблива личност - той вършеше нещата докрай ! Той щеше да свърши с ученето на тази техника и тогава , щеше да пристъпва с ученето на друга , затова повтори същите движения като преди , като резултат от всичко извика :
- Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) !
"Ще се справя ! Ще успея ! Всички , които не ме признават ще видат ! Всички , които ме мислят за слаб , ще видят ! Всичко , които ме мислят за недостоен да нося титлата "Шиноби" , ще видят ! Дааа ! Ще покажа на всички , че мога ! " - мислеше си Айдоу ,като се напрегна до краен предел и извика :
- Хайде , хайде , хайдеееее ! Още чакра , още чакра , ощеееее ! Хайдееееееееее !
Дали този път щеше да успее ? Дали щеше да докаже на всички , че го бива ? Мога само да ви кажа , че след точно 10 секунди ще си проличи !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 23

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Йошико Харуко on Съб Фев 13, 2010 12:30 am

Момчето трябваше да направи още един напън и щеше да успее!
avatar
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Намара Конахи on Съб Фев 13, 2010 1:01 am

Айдоу беше много близо да научаването на Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) и той го усещаше , но не трябваше да се отпуска накрая ! Айдоу знаеше , че най - важната част от една тренировка е края . Повечето шиноби се отпускаха на края , защото знаеха , че след като са много близо до това , да научат желаното умение или техника , независимо за какво мислят и какво правят ще успеят , но не беше така ! За да успееш да научиш дадена техника , ти трябва да мислиш за нея постоянно , а не уж да тренираш над техниката , а междувременно да правиш тренировки за Сила и Бързина . "Добре ... близо съм , много близо , но не трябва да се отпускам накрая ! Хайде малко ми остана ! Ще се помъча максимално много , че да успея да свършя с ученето на Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. )! " - мислеше си Айдоу , като забеляза ,че Какаши Хатаке беше заспал , четейки своята книга . "Какъв мързел ... /xD/ !" - помисли си Айдоу , като го погледна с неутрално или по - скоро недоумяващо изражение на лицето . "След като му се спи , защо не си отиде ?" - почуди се Айдоу , но реши и той малко да си почине . Айдоу отиде до дървото , като потърси бутилката с вода . Той я забеляза до дървото и клекна , като се пресегна да я вземе . След като я взе , Айдоу отпи 2 "тежки" и "дълбоки" глътки , свежа вода . "Ааа ... водата е наистина чудесна ! Чуствам се по - бодър от всякога !" - помисли си Айдоу , като с бавни и "уморени" крачки се запъти към Малкото Езерце до края на Тренировачната Площатка , собственост на Коноха , ръководена от Какаши Хатаке . Айдоу не доумяваше откъде идва съвпадението в фамилиите им с сенсея , но в момента не го и интересуваше . Той застана пред езерцето , като направи знака "Sheep" за да "построи" своите чакра и да "констроира" добър Chakra Mold , след което направи Act Of Surface Water Walking и започна да крачи по повърхноста на езерото . Айдоу вече беше в средата на езерото и направи знаците : Tiger -----> Snake -----> Tiger и се концентрира , като каза тихичко :
- Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) .
Дали този път наистина щеше да успее да направи техниката или съдбата щеше да изиграе момчето отново ? След няколко секунди всичко щеше да ни бъде ясно !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 23

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Йошико Харуко on Съб Фев 13, 2010 8:26 am

Айдоу издигна стената, но я задържа пет секунди и тя падна.
/Напиши още едно постче, колкото да не кажат, че тая Б ранг техника я учиш лесно./
avatar
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Намара Конахи on Съб Фев 13, 2010 1:23 pm

" Добре ! Това беше изключително добре ! Най - накрая схванах какво трябва да направя ... Със следващия си опит ще успея да направя техниката ! " - мислеше си Айдоу . Той беше много близо да научаването на Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) , което му вдъхваше увереност за предстоящия Чуунински Изпит , но всепак му оставаше още малко да научи тази техника . Той трябваше да си почине , затова реши малко да поседне до дървото , където си бе оставил шита ( раницата ) / xD / . След като се "довлече" , с бавни и тромави крачки , до дървото , той отново се протегна към бутилката с вода . Той отпи , ала водата свърши . " По дяволите ... защо трябваше да свършва точно сега ? Мамка му ... много съм уморен ... По дяволите ! " - мислеше си Айдоу . Макар да беше всеоще жаден и да беше наистина изтощен , Айдоу нямаше да се откаже ! Той трябваше да научи техниката и то бързо ... "Хайде ще се справя даже и без никаква енергия , останала в тялото ми , пак ще се справя ! " - мислеше си Айдоу , като се запъти към Малкото Езерце в края на тази обширна и красива Тренировачна Площакта , която бе в пределите на Селото Скрито в Листа - Коноха . Той застана пред езерцето , като направи знака "Sheep" за да "построи" своите чакра и да "констроира" добър Chakra Mold , след което направи Act Of Surface Water Walking и започна да крачи по повърхноста на езерото . Айдоу вече беше в средата на езерото и направи знаците : Tiger -----> Snake -----> Tiger и се концентрира , като извика :
- Water Style : Water Encampment Wall ! Гледайте ме Хатаке Какаши ! Гледайте колко по - силен ставам след всяка научена техника !
Това ли щеше да е края на тази изключително трудна тренировка ? Айдоу щеше ли да се справи и да научи тази техника от висок ранг ? Всичко щеше да си проличи след по - малко от няколко секунди !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 23

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Хитачи Ямато on Съб Фев 13, 2010 1:25 pm

Водата се надигна отново!
- Хлапе, хлапе! Добре се справяш! А сега искам да направиш техниката без вода! Без езеро! Да произведеш вода, за да се защитиш!

Офф. лесната част я направи !
avatar
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 24
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Намара Конахи on Съб Фев 13, 2010 4:00 pm

Oфф.о_О Ае стига уе ... Аз техника с по - малко то 5 поста не съм учил досега o_O А се пиша големи ... Както и да е ...

- Какво ? Сенсей , трябва да се шегувате ! Ама аз се мъчих толкова много , а има още ? Както и да е ! Колкото и да има още ще се справя , знайте го ! - усмихна се Айдоу зареден с енергия . Това , че имаше още да учи , не го разтройваше , напротив ! Това значеше , че след края на тренировката , щеше да стане много по - силен от сегашното си състояние . " Хех ... наистина не предполагах , че има още толкова , но колко и да има още , аз ще се справя независимо какво ! " . Мислите на Айдоу " пълнеха " , момчето с увереност . Тази техника - Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) , се оказа доста голям проблем за учене ... Но Айдоу не се предаваше ! Той щеше да успее на всяка цена !
- Добре сенсей ! Ще отида да " презаредя " малко тялото си с храна и вода , а след това ще пристъпя към важната част - ученето на изпълнението на техниката без вода около мен и ще видите , че ще успея да го направя ! - извика Айдоу , като се запъти към дървото , при което бе оставил багажа си . След като стигна до дървото , той бавно седна на земята , като опря гърба си на дебелата кора на това старо и прекрасно дърво с дебела сянка . Айдоу започна да рови из раницата си ... Той търсеше нещо интересно , ала в нея имаше само оръжия и книги . " Офф ... много , ама много трудно стана сега ! Как бога , ще се справя сега ? По дяволите ... Трябва някак да се справя , трябва да науча Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) , но как ? Стана изключително трудно ... По дяволитееее ! Хайде ще се справя , ще покажа на всичко , че мога да се справя и заслужавам да съм нещо повече от Генин ! " - Айдоу си помисли това , като извади малка кутийка , 2 клечки и малка бутилка с вода . " Добрее ! След като се наям ще науча Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) ! " - помисли си Айдоу , като започна да " сърба " ориз , а като се наяде отпи една " дълбока " глътка свежа вода , след което стана и с въздишка се запъти към средата на Тренировачната Площакта .
- Добре сенсей ! Време е да науча техниката ! И знайте , че ще успея , рано или късно ! - каза Айдоу с решителен глас , като след това се усмихна .
Айдоу реши , че трябва да съсредоточи добре чакрата си и направи знака "Sheep" , като милиони мисли започнаха да " преминават " през ума му . "Успях с лесната част , но с тази дали ще успея , толкова " бързо " , колкото с лесната ? По дяволите ... ами ако не успея ? Ако не успея да науча тази техника до Чуунинския Изпит ? Ще бъда изклютелно слаб и едва ли ще успея да стана Чуунин . " - повечето мисли на Айдоу го разколебаваха , но имаше и някои , като тази - " Какво пък ? Не всеки става Чуунин толкова бързо , а и аз съм по - млад от другите шиноби . Ако не успея , знам че ще има друг изпит ! Никога няма да се предам от мечтата си ! Никога няма да се предам ! Ще стана силен ! Гледайте мееее ! " - тази мисъл надъха Айдоу максимално и погледна към Какаши Хатаке :
- Какаши - сенпай ... ако ви проваля и не успея да се справя с техниката ... нали няма да загубите надежда от мен ? Моля ви ... знайте , че съм по - млад ... изключително трудно ми е ... - Айдоу гледаше Какаши Хатаке с разтревожен поглед .
" Но какво пък ... дори да разочаровам всеки сенсей , аз ще стана силен ! Не ще се предам ! Всички там ... ГЛЕДАЙТЕ , КАК СТАВАМ СИЛЕЕЕЕЕН ! " - помисли си Айдоу , като стисна зъби . Той се разкрачи и затвори очи за да постигне максимална концентрация . Концентрацията му беше толкова голяма , че света за него беше спрял . Това беше перфектното положение за учене на техника . Айдоу отвори очи уверен в себе си и изпълни следните знаци - Tiger -----> Snake -----> Tiger , като напрегна себе си до краен предел .
- Water Style : Water Encampment Wall ! - извика Айдоу
" Аз ще успея , не ще се предам ! Ще бъда силен ! Ще науча Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) ! Ще успея ! Даааааааааааа ! " - мислите на Айдоу профучаваха , като куршуми през главата му . Щеше ли да успее ? Щеше ли да накара Какаши Хатаке да се гордее , че е бил сенсей на Айдоу Хатаке ? След няколко секунди отговора на тези въпроси щеше да бъде ясен ! Но какъв ли щеше да бъде той ...


Офф.Дано толкова е достатъчно ... що ни карате да пишем толкова , като преди са взимали техники с по 2 - 3 поста , които са били 1/2 на моите ... Аз не съм писал по - малко от 5 поста за техника ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 23

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Йошико Харуко on Съб Фев 13, 2010 5:01 pm

Момчето усвои техниката, можеше да я прави и в обезводнени места.
Получаваш техниката, + 3 воля, 1 интелект.
avatar
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Намара Конахи on Съб Фев 13, 2010 6:07 pm

Айдоу седна до дървото за да си почине и погледна Сенсея си , като го извика :
- Какаши - сенпай ... Може ли да ме научите на Water Release : Water Dragon Bullet Technique ( Suiton : Suiryudan - 38 ch. ) ?


Офф.Ооо с тоя стил ше ми бъде хипер трудно да пиша дълги постове о.О xD

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 23

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Йошико Харуко on Съб Фев 13, 2010 6:13 pm

-Първо си почини! - извика сенсеят.
avatar
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Намара Конахи on Съб Фев 13, 2010 6:18 pm

Добре ! - извика Айдоу , като се подпря на дървото и загледа красивия небосвод ...

Офф.Ше глеам филм , след филма ше се върна , да уча ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 23

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Хитачи Ямато on Съб Фев 13, 2010 6:59 pm

Офф. Една Б ранк техника ти стига! ако си избереш няква по-слаба ... може да се замисля ... но за Суийрудан забравиии !!!!
avatar
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 24
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Намара Конахи on Нед Фев 14, 2010 12:33 am

Айдоу вече беше отпочинал и отиде до Какаши Хатаке , като му каза :
- Какаши - сенпай ... реших да науча Water Release : Water Shark Missile ( Suiton : Suikodan - 33 ch. ) - като се усмихна мазничко / xD /

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 23

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Хитачи Ямато on Нед Фев 14, 2010 12:46 am

- Няма да увладееш такава силна техника! Още си млад Суийтонист! Искам да кажа, че не си увладял елемента перфектно! А и контрола над чакрата (Чакра молд) не ти е много добър! Ще ти трябват месеци тренировки! - обясни подробно Какаши.
avatar
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 24
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Намара Конахи on Нед Фев 14, 2010 1:09 am

Айдоу видя , че "златната ера" за него свърши ...
- Но сенпай ... трябва ми техника , с която да атакувам противника ... засега техниките са ми само отбранителни ... има ли начин да стана достатъчно опитен и да мога да науча Water Release : Water Shark Missile - 33 ch. , по - бързичко ? - попита Айдоу , леко натъжен ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 23

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Намара Конахи on Нед Фев 14, 2010 5:37 pm

Хатаке Айдоу написа:Айдоу видя , че "златната ера" за него свърши ...
- Но сенпай ... трябва ми техника , с която да атакувам противника ... засега техниките са ми само отбранителни ... има ли начин да стана достатъчно опитен и да мога да науча Water Release : Water Shark Missile - 33 ch. , по - бързичко ? - попита Айдоу , леко натъжен ...
Офф.10х , че ми обръщате такова "голямо" внимание :)

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 23

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Хитачи Ямато on Нед Фев 14, 2010 10:04 pm

- Мизураппа е атакуваща! Ако искаш на нея мога да те науча! - каза Какаши-сенсей и за миг откъсна поглед от момчето и го "заби" в книгата си.
avatar
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 24
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Намара Конахи on Пон Фев 15, 2010 3:59 pm

- Хмм ... наскоро чух за някаква техника на име Water Release - Water Fang Technique ( Suiton: Suigadan ) ... била ранг Б , но единственото , което се искало от шинобито , което я използва , било да оформи водата по специфичен начин и да накара водата да атакува противника ... готов съм да направя всичко за да я науча ! - каза Айдоу на Какаши .

ПСП1: http://naruto.wikia.com/wiki/Water_Release:_Water_Fang_Bullet
Техниката не съм я сложил в Каталога , защото мислех да се изучава от специален скруул , но ти реши дали може да я науча , ако неможе ше уча Water Release: Violent Bubble Wave ( Suiton: Hōmatsu Rappa - 21 ch. )
ПСП2:Всъщност някои , даже доста техники не съм сложил в Каталога , тъй като ти каза , че техниките , които са уникални по вида си ще се учат от скруул ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 23

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Хитачи Ямато on Пон Фев 15, 2010 5:57 pm

Офф. така е ... драсни едно ЛС със няколко уникални техники плс

Какаши поклати глава:
- Немога да те науча на моя уникална техника! Мога да те науча на Суийтон: Хоматсу Раппа!


Офф. незнам дали е уникална ... ама само от Какаши съм я виждал!
avatar
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 24
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Намара Конахи on Пон Фев 15, 2010 7:22 pm

Сенсей , моля ви ! Ще направя какво искате , само ме научете ! Моля ви ... упорит съм и няма да се спра , докато не я науча , затова избирайте - да ме научите или да ви опявам и накрая пак живота ще прецака мен , тъй като винаги аз съм на дъното на обществото ... - Айдоу сниши главата си и започна да гледа към земята , като капки сълзи падаха от лицето му и се пръскаха , щом докоснеха студената земя , а Айдоу реши да продължи и да разкаже историята си на Какаши Хатаке , той смяташе Сенсея си за интересен и забавен ... преди никой човек не му бе създавал такова позитивно отношение ... явно в Какаши Хатаке имаше нещо друго , нещо странно , но в добрия смисъл на думата , и това "странно" нещо заинтригуваше Айдоу наистина , а той продължи да говори ... - Смятате , че съм видял само добро от живота и затова действам без да се притеснявам за живота си ли ? - попита Айдоу , като продължи - Не се интересувам от живота си , защото загубих всичко ... 5 години ме гледаха хора ,на които казвах мама и тате , а накрая всичко се оказа измислица и една голяма лъжа ! Единственото , което в момента искам и не е да умра е да науча тази техника , ако не искате да ми помогнете ще си тръгна и знайте , че ще я науча по един или друг начин ! Не спирам пред нищо ! За мен няма недопустима граница ! Аз живея , като се опирам на произвола ! Този живот не ми харесва , но съдбата ми го е отредила ... а аз няма да се откажа ! Няма да постъпя като момиче и да се откажа от борбата ! Ще се издигна и ще науча техниката , ако не искате да ми помогнете по - добре ми кажете ! Знам , че не обичате натрапници като мен от друго село да идват на площатката ви , но примирете се ! Дори пред смъртна заплаха ще се усмихна ! Единствения момент , в който болката се разбужда е когато си спомня за онзи инцидент , за онова превъртане и онова "бяло петно" в паметта ми ... - Айдоу реши , че няма какво да прави повече тук и отиде до дървото , като започна да си събира багажа . Той бе готов да си тръгне но се обърна , избърса сълзите си усмихна се и каза :
- Е сенсей ? Ще ме научите ли на техниката или да си тръгвам ? - усмихнато каза Айдоу , като продължи - Но знайте откажете ли , един ден ще се върна и ще направя всичко възможно вие да сте на 5 метра под земята ! - Айдоу все още се усмихваше , какво забога му беше на това дете , дали не беше "болно" ?

Офф.Сорка ако го приемаш за спам , ама мноо искам да науча тая техника , а ако си чел Fan Write - a ми за Конкурса за Мод знаеш за кво става въпрос ( Историята на Айдоу ) .

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 23

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Хитачи Ямато on Вто Фев 16, 2010 7:12 am

- Хм... нали искаш атакуваща техника? Тази, която ме молиш ... е защитна!!
avatar
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 24
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Намара Конахи on Вто Фев 16, 2010 2:28 pm

Айдоу остави нещата си и отиде до сенсея .
- Какаши - сенпай , готов съм на всичко за техниката ! Не ме интересува какъв тип е , защото в правилните ръце може да се превърне от защитна - в нападателна ! - усмихна се Айдоу .


Офф.Напротив , ето в стария католог я има :
8.Suiton: Suigadan (Water Release: Water Fang Bullet)
Тип: B-ранк, нападателна, на къси разстояния (0-5м.) - Нинджутсу
Това джутсу създава кръг от смачкващи водни остриета около врага. 31ch

От твоя каталог е ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 23

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Хитачи Ямато on Сря Фев 17, 2010 3:07 pm

Офф. търсих ... все пише това .. но картинката е друга.. плюс това не видях тая техника на клип ако ми я пратиш:
- Хлапе... мисля, че само с техники няма да стане! Ти си още доста слаб! Нямаш нинджа интуиция! Рано ти е да учиш каквито и да било техники!
avatar
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 24
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
0/10  (0/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

default Re: При Какаши

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 11 от 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите